Entertainment

Discussie Johan Derksen en Olcay Gulsen: ‘Voor de bus gegooid’

johan derksen olcay gulsen

Olcay Gulsen was voor het eerst te gast bij Vandaag Inside, waar ook de vaak uitgesproken Johan Derksen vaste tafelgast is. Ze belanden in een hevige discussie als de situatie van Theo Maassen aan bod komt.

Derksen duidelijk over situatie Theo Maassen

Johan Derksen is van mening dat het bewijs van huiselijk geweld tegen Theo Maassen te mager is om te publiceren. “Als ik dit in mijn hoofdredacteurentijd op mijn bureau had gekregen, dan had ik het nooit in mijn leven gepubliceerd. Het is namelijk flinterdun. Er heeft weer iemand geklikt en de spil in de hele klikpartij is niemand minder dan Sunny Bergman”, aldus Johan Derksen. “Er staat keihard op de voorpagina dat hij zijn vrouw een gebroken neus zou slaan. In dat stuk staat dan: ‘Toen zou hij haar geslagen hebben.’ Het is flinterdun. Dat is totaal niet hard bewezen. Ik vind ook dat als dames boos zijn en aangifte willen doen, ze naar de politie moeten.”

Discussie Johan Derksen en Olcay Gulsen: ‘Voor de bus gegooid’

In Olcay Gulsen haar eerste optreden bij Vandaag Inside geeft ze aan dat ze geschrokken was van de eerdere uitspraken van Johan Derksen. “Ik was een beetje verbaasd wat Johan zei, want ik zet me heel erg in tegen huiselijk geweld. Ik had het idee dat je het slachtoffer neerzette als rancuneuze vrouw”, begint ze.

Beiden geven aan in het verleden te maken hebben gehad met huiselijk geweld. “Ik neem dat heel serieus”, vertelt Johan. “Ik vind alleen dat die vrouw bij het verkeerde loket is geweest. Je doet geen aangifte van zoiets ernstigs bij een blad als Privé“, aldus Johan. Olcay is het helemaal niet eens met deze uitspraak. “Als er geen bewijs is, geen foto’s van blauwe plekken, dan kun je niet eens aangifte doen. Dus misschien was dit wel haar laatste strohalm.”

Toch vindt Johan het absurd dat zijn vrouw hem ‘verraden’ heeft. “Maar ik weet niet of Theo dat gedaan heeft. Ik weet wel dat die mevrouw hem verraden heeft en hem voor de bus heeft gegooid. En dat vind ik schandelijk.”

4 reacties

theo maassen

sommige mensen zullen nu denken
maar geneest deze vrouw dan van een gebroken neus binnen 1 dag
zonder dat daar een dokter bij komt kijken.

nee natuurlijk niet
ik heb haar met handboeien 3 maanden aan de radiator binnen gehouden.

Ohcee

Moet Olcay Gulsen nodig zeggen. Die is 3 jaar met Edgar Davids gegaan. En ja die Davids die zo leest het dossier: Schokkend politiedossier: Davids schopt vriendin half uur lang Ga eens snel je mond met zeep poetsen jij!

irrelevant

Beginnen ze bij VI ook al die irrelevante Olcay een podium te bieden.
Het gaat steeds sneller bergafwaarts met die show

David

Johan onze Hamas ‘vriend’
Eng mannetje.