Dionne Stax is doodenge lakei

Vroegbejaarde Dionne Stax naar MAX

We kennen Dionne Stax natuurlijk als de nieuwslezeres die opeens overal moest presenteren, want jong en fris. Als je iets langer naar haar kijkt en luistert is mijn oma, reeds tien jaar dood, nog jonger en frisser dan deze vroegbejaarde. Maar daar gaat het nu even niet om. We beginnen ook niet over haar uitstapje op de totempaal van Humerto, want dat zou een beetje naast het onderwerp zitten. Het gaat om haar kritiekloze gebuig voor de “Oranjes”.

Dat zie je wel vaker bij dit soort ambitieuze types, ze doen aan elk toneelstukje mee als dat goed uitkomt voor hun loopbaan. Bukken voor het koninklijk huis hoort daar altijd bij. Dionne mocht van onze belastingcenten bij de NPO een programma maken over koningin Maxima, omdat die 50 wordt. Ze moeten natuurlijk wat met ons geld daar in Hilversum, dus waarom niet een stukje propaganda maken, moeten ze hebben gedacht.

Schermafbeelding 2021 05 06 om 09.39.55
Dionne Stax is doodenge lakei 3

Het is van een ongelofelijk onzin wat hier staat: “hoe werd een gewoon Argentijns meisje toch de koning van Nederland”. Maxima groeide op in de absolute elite van Argentinië. Haar vader was minister onder dictator Videla. Wat zeg ik, hij was medeschuldig aan massamoord. De steenrijke familie had met iedereen in de wereld contact, zo ook met prins Bernard die deze elitaire jongedame aan zijn kleinzoon heeft voorgesteld. Dus als zij een gewoon meisje is is onze Dennis afgestudeerd in de astrologie.

Stax is dus gewoon een kippetje die hogerop wil en daarvoor best het volk, dat die bende betaalt, wil voorliegen met een sprookje. Foei! Overigens heeft Dionne wel een heerlijke kont. Dat wel.

https://www.instagram.com/p/COfmXvKjprC/?utm_source=ig_web_copy_link