Dionne Stax is doodenge lakei

We kennen Dionne Stax natuurlijk als de nieuwslezeres die opeens overal moest presenteren, want jong en fris. Als je iets langer naar haar kijkt en luistert is mijn oma, reeds tien jaar dood, nog jonger en frisser dan deze vroegbejaarde. Maar daar gaat het nu even niet om. We beginnen ook niet over haar uitstapje op de totempaal van Humerto, want dat zou een beetje naast het onderwerp zitten. Het gaat om haar kritiekloze gebuig voor de “Oranjes”.

Dat zie je wel vaker bij dit soort ambitieuze types, ze doen aan elk toneelstukje mee als dat goed uitkomt voor hun loopbaan. Bukken voor het koninklijk huis hoort daar altijd bij. Dionne mocht van onze belastingcenten bij de NPO een programma maken over koningin Maxima, omdat die 50 wordt. Ze moeten natuurlijk wat met ons geld daar in Hilversum, dus waarom niet een stukje propaganda maken, moeten ze hebben gedacht.

Het is van een ongelofelijk onzin wat hier staat: “hoe werd een gewoon Argentijns meisje toch de koning van Nederland”. Maxima groeide op in de absolute elite van Argentinië. Haar vader was minister onder dictator Videla. Wat zeg ik, hij was medeschuldig aan massamoord. De steenrijke familie had met iedereen in de wereld contact, zo ook met prins Bernard die deze elitaire jongedame aan zijn kleinzoon heeft voorgesteld. Dus als zij een gewoon meisje is is onze Dennis afgestudeerd in de astrologie.

Stax is dus gewoon een kippetje die hogerop wil en daarvoor best het volk, dat die bende betaalt, wil voorliegen met een sprookje. Foei! Overigens heeft Dionne wel een heerlijke kont. Dat wel.

10 reacties op “Dionne Stax is doodenge lakei

 1. Frits Frenckel zegt:

  Is Maxima misschien bloedverwant aan de oranjes? Ze heeft zo een oranje familie voorkomen vanuit de genen. Ergens iemand langs geweest in het verleden?

  0
  0
 2. Psycholoog van de BN'ers zegt:

  Dit mokkeltje spoort hem natuurlijk sowieso niet.
  Als je überhaupt op de stengel van Humberto gaat zitten, terwijl je allemaal leuke en knappe kerels van je eigen leeftijd kan krijgen…dan gaat er toch ergens iets fout met je.

  0
  0
 3. The Guardian Of Onze Belastincenten zegt:

  Niet allen incester, niet alleen dochter van een massamoordenaar maar ook nog eens belastingspons, weg met het koningshuis!

  0
  0
 4. Dionne droomt van Amalia's kut, Dennis droomt van Ariane zegt:

  Hey wakker worden homo’s, jullie zijn toch geen betweterige NPO nichten? Het koningshuis is een sprookje net als jullie toekomst. We willen voorgelogen worden, niemand geeft iets om de feiten.

  0
  0
 5. Fortune Games New Zealand zegt:

  992380 434765Largest lover messages were produced to share it along with your and gives honour with the bride and groom. Really sound systems facing unnecessary throngs of folks ought to take into account each of our valuable concept of all presenting, which is ones trailer. very best man toasts 208793

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.