Dikke bak voor Jessie Maya

Als je een dure auto wil moet je tegenwoordig een influencer zijn (of een middelmatige volkszanger). Nou ja, niet iedereen die met zijn snuit op Youtube goede cijfers scoort heeft een bolide. Zo rijdt onze Jan nog steeds in zijn oude verlengde 3-serie. Maar transformer Jessie Maya koopt gewoon ff een splinternieuwe Range Rover à 80.000.

Ze ruilde haar kleine Mercedes in voor een luxere wagen. Maar de vraag blijft natuurlijk, waar doet ze het van? Het antwoord daarop is heel simpel: YT+Insta= money. Dus wordt heel snel abonnee van Roddelpraat en volg Jan Roos op Insta, want hij kan ook wel een nieuwe slee gebruiken.

13 reacties op “Dikke bak voor Jessie Maya

 1. Arie Boosma zegt:

  Respect dat Jessie dit maar weer voor elkaar bokst!

  Ongelofelijk dat ze 340K subscribers heeft wie kijkt er naar deze onzin?

  Groeten boze Arie

  0
  0
 2. Donald Trump zegt:

  Ik ben niet zo van het misgunnen maar in dit geval doet ik dat lekker wel. Een type dat zich – op kosten van de zorgverzekeraar – laat ombouwen, en louter op basis daarvan enige bekendheid geniet in deze achterlijke Woke-samenleving, én dan ook nog ’s dikke auto gesponsord krijgt vanwege die misplaatste bekendheid, is de knip voor de neus niet waard.

  Wat leven we toch in idiote tijden.

  0
  0
 3. Allochtoon zegt:

  Kan baas Jan niet eens in zijn blote bast met paarse (geel gebruikt iemand anders) zwembroek een John Deere tractor promoten. Misschien geeft de leverancier hem voor een jaar mee

  0
  0
 4. X zegt:

  Van die creaties die zich om laten ’tunen’ opdat ze meer aandacht kunnen vergaren in die hoedanigheid…daar zie ik 85% van de transformers voor aan. Walgelijke trend!

  0
  0
 5. Bert van der L. zegt:

  Die mislukte postbode heeft ook 330k volgers op youtube. Dus binnenkort komt ie bij Jan langs in zijn nieuwe bak met zijn 20 jarige met wit rode stok….

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.