Die dikke van de Plus is nu kaal

En wij hebben niks tegen mensen met een uitdagend BMI, want FLM! Maar dan weten jullie wel gelijk over wie het gaat. Enfin, die bolle actrice ging van blond naar rood haar. Kreeg steeds meer tattoo’s. Toen werd het kort haar en nu is ze kaal.

Ze hoeft alleen nog als non-binair uit de kast te komen en we hebben een bingo.

29 reacties op “Die dikke van de Plus is nu kaal

  • Lalalala zegt:

   Mijn bankrekening is ook helemaal kaal geworden aangezien het baasje van deze dikke van de Plus absurde prijzen rekent voor elementaire zaken als melk en brood.

   Blijkbaar heeft de dikke van de Plus een dealtje gemaakt. Gratis ongelimiteerd vreten.
   Ze is immers nog even vet als toentertijd. Die eet er geen zak chips minder om.

   23
   37
   • Jan Boos zegt:

    Gewoon winkelen bij de Albert Heijn. Dat doe ik ook, ik zwem in het geld van al die spaarvarkens hier. Ik ga nog ff een kratje Heineken halen, haha. De vorige is alweer op *hik*. Gisteravond weer lekker uitgezakt en de eerste (10) herstelbiertjes zitten er ook al weer in.

    6
    27
   • Henk zegt:

    En dat weet jij omdat?????????? Dom gelul zeg. Ze heeft in ieder geval een extra laagje voor als straks de pleuris losbreekt en we niets meer te eten hebben. Mag jij mooi slank zijn misschien maar dan sta je wel 10-1 achter. Dus ik zou zeggen: houwen zo meid. Je bent ook nog eens hartstikke leuk!

    38
    4
     • Beantwoorden zegt:

      Nou dat kan okk normaal tenzij je het over je moeder heb jullie mense maken me ziek jullie beoordelen iedreen alsof het een fck product in een winkel is terwijl je zelf belachelijk gemaakt word of je zelf niet lekker voeld mense en nederlanders zijn echt een dom ras dat iemand wat voller is is geen probleem je weet ook hun problemen niet als je in de middel eeuwen had geleeft was iemand die voll is juist rijk en gezond en geloof me zij zall rijker zijn dan jullie allemaal weet je warom dat kunnen jullie mense zelf well uitvogelen of is 1+1 ook temoeilijk voor jullie nederlanders

      0
      1
   • R.A. van den Hout zegt:

    Wat ben jij toch een zieke kortzichtige kloothommel. Ze doet een reclame spotje. Als jij dat niet kan onderscheiden zou ik me maar weer melden om je lagere school over te doen. Dombo!!!

    1
    0
 1. SnikkelGezicht zegt:

  Hoe is het mogelijk om zo lang zo dik te blijven.
  Als je een beetje je best had gedaan had je zoveel gewicht kunnen verliezen in al die jaren. Maar blijkbaar is haar ruggengraat ook van pudding

  17
  36
 2. Jobs verhaal zegt:

  Job had een goed leven en vertrouwde volledig op God, maar er overkwam hem een hele reeks nare dingen (hij verloor onder andere al zijn kinderen en werd ziek). Hoewel hij letterlijk ‘in zak en as’ zat, bleef hij vertrouwen op God. Het kwaad in zijn leven kwam van de satan (de duivel), die dacht dat Job alleen geloofde omdat hij een goed leven had (Job 1,6-12).

  De satan deed er alles aan om Job van zijn geloof te brengen, maar Job bleef vertrouwen op God alleen. Zijn volharding werd uiteindelijk beloond want nadat de satan opgaf, zegende God Jobs verdere leven (Job 42,12). Ook voor ons geldt dat vertrouwen op God uiteindelijk wordt beloond, nu op aarde of straks in de hemel. Ondanks het lijden dat we dagelijks in deze wereld zien en meemaken, is dit niet uitzichtloos, vanwege Gods liefde.

  8
  27
 3. Ria zegt:

  Is dit je zus Janus Roos
  Een varken
  Maar geen haatvarken
  En geen alcoholist
  Het zwarte schaap lees varken ben jij
  Bolle minne vette plurk

  8
  36
 4. Crematorium van Harrie het menz zegt:

  Jan Roos
  We bieden je een gratis crematie aan
  En gratis koffie en cake tot 30 personen
  De aanbieding staat tot 10 juli.
  Neem even contact met ons op.
  Ps je hoeft van tevoren niet volgens jouw recept je polsen verticaal door te snijden.
  We schuiven je met liefde onverdoofd de oven in.

  8
  22
 5. Clubber Lang zegt:

  Kan mij herinneren dat ze toen zei dik te moeten blijven vanwege contractuele verplichting met de plus.
  Ja, klinkt aannemelijk inmiddels haha.
  Maar los daarvan is dit mens helemaal knettergestoord ook. Ver weg van blijven.

  4
  4
  • Esmee met haar vettietjes zegt:

   Sorry, maar ik zou die dikke trommel gewoon lekker achterlangs nemen. Super geil, die tattoos en dat vette lichaam. Klets klets klets, en maar rammen. En dan vol in de mond spuiten of over die heerlijke ordi tattoos

   12
   11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.