Derksen is helemaal geen idealist

Johan Derksen en Bram Moszkowicz hebben Talpa corvee

Maar een ordinaire poenschepper. Nondeju zeg. Wij denken dat Johan zich niet door woke heeft laten cancelen, dat ie het opneemt tegen al die zeikmutsen van de grachtengordel, zoals hij eerder meldde. Wat blijkt? Hij is teruggekomen bij Vandaag Inside om het geld.

“Ik voel mij helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef slechts mijn mening. IJdelheid heb ik mijn zakken van vol. Ik zal je eerlijk vertellen, ik zit hier om een reden, om de poen…” Dat valt wel even vies tegen zeg. Dat ze daar veel geld verdienen is bekend. Maar bij zijn terugkeer vertelde hij toch echt een heel andere drijfveer te hebben. Namelijk het opnemen tegen mensen als Jinek en Kaag.

“En weet je waarom ik hier zit om de poen? Kijk, ik heb drie kinderen. En die hebben dezelfde problemen als al die jonge mensen in Nederland. Die kunnen geen fatsoenlijk huis kopen en omdat ik hier zit kan ik die alle drie helpen met een huis kopen. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening.” Die kerel zit er al tientallen jaren voor tonnen per jaar. Die had al een hele woonwijk kunnen kopen. Dus dit is ook nog eens gelul.

19 reacties op “Derksen is helemaal geen idealist

 1. Michiel zegt:

  Ik ga ook naar mijn werk voor de poen en niet voor de lol. wat dat betreft snap ik Derksen wel.

  29
  1
 2. Theo zegt:

  De haatboys van Roddelpraat:
  Het schreeuwende alcoholvarken en de sneue analfabeet uit Glanerbrug vullen ook om 1 reden slechts hun zakken.
  Sterker nog toen het bedrag van de crowdfunding was bereikt hebben ze de teller niet stop gezet
  Pas na 10 k extra die deze graaiers in hun zakken stopten.
  Tijd dat de Fiod eens getipt wordt.

  17
  28
 3. Mieke zegt:

  De glasbakbig Roos uit Bergen heeft zijn geld aan drank uitgegeven. Goede belegging voor je kinderen Janus Anus

  6
  13
  • Valereo zegt:

   Johan likt gewoon kontjes schoon ik hoop dat hij snel een hartstilstand krijgt

   1
   12
  • Richard zegt:

   Als hij dat nou lekker vindt laat hem, kun jij ook nog wat van leren. Jij moet je dood schamen dat jij iemand een hartstilstand toewenst. Ik gun het mensen die het anderen toewensen en dat ze bijkomen met zwaar letsel, kun je nog lekker lang nagenieten van wat je andere mensen toe wenst

   2
   1
  • Dhr A.nus zegt:

   Ten eerste is het hopelijk. Ten tweede hoop ik dat jij en je hele tokkiefamilie aids krijgen

   15
   3
 4. Wim zegt:

  Jan Roos is helemaal geen ideale schoonzoon

  Overal mislukt en ontslagen
  Dubbel strafblad
  Zware alcoholist
  Ruzie met de buren
  Schreeuwerige papzak in saaie zwarte t shirts
  Glasbaktoerist

  5
  11
 5. Professor Paardekut zegt:

  Iedereen die Derksen nog serieus neemt moet ernstig twijfelen aan zijn verstandelijke vermogen. Meneer zit de afgelopen 2 jaar te raaskallen over van alles en nog wat. Je ziet dat zelf de ladyshave en gijpie de man niet meer serieus kunnen nemen en die zijn van hun inkomen afhankelijk van hem.

  5
  7
 6. Kapitein kaars zegt:

  Wat een haatzaaiende reacties allemaal. Hebben jullie niks beters te doen trolletjes?

  9
  6
 7. Osamab zegt:

  Derksen is tenmi ste geen huichelaar zoals die voetballers die bij de Arabieren gaan voetballen vanwege “”de uitdaging””.

  10
  3
 8. Janus anus Roos zegt:

  Ik kan niet sparen wegens alimentatieverplichtingen. Tja huwelijk kapot toen ik vreemd ging.
  Maar iedereen die buiten de pot piest scheld ik de huid vol.
  Want zo ben ik minne Jantje de haatzaaier.

  4
  1
 9. Dildo van Opzeeland zegt:

  Zo ordinair is Derksen niet, bijna iedereen denkt als eerste aan zijn portemonnee, en zeker als er een bedrag met 5 nullen te verdienen valt.

  6
  2
 10. Pascally. 2.0. zegt:

  Mwa, hij is net als Yvonne gewoon hartstikke eerlijk over geld en natuurlijk zit hij daar ook lekker net als Jantje de knuppel in het hoenderhok te gooien. Zo ook met deze uitspraak. Natuurlijk zit hij daar ook om Eva, de linkse meiden met okselhaar en de woke cultuur te plagen en te kakken te zetten. Voor de volle mep welteverstaan. Dikke prima.

  7
  5
 11. Dutchie zegt:

  Draait om de sensatie bij VI. Blijkbaar vindt een gedeelte van het volk dit leuk. Het grote geld is wat die drie daar belangrijk vinden, hoeven er ook weinig voor te doen. Alleen maar aan die tafel zitten en blehhh………Huizen voor de kinderen zijn al tig keer verdiend. Hoepel toch op!
  Maar de verwensingen die bepaalde mensen hier gebruiken getuigd ook niet van klasse.

  2
  4
 12. Richard zegt:

  Hebben jullie nu niks anders te zeiken, ga over die Coldeweijer lullen of heb je dan een gevoelige snaar te pakken. Als jullie op de plek van Derksen hadden gezeten hadden jullie precies hetzelfde gedaan. Jullie zijn gewoon minachting want o zal hij wat verkeerds zeggen, zegt hij kut of kaars dan hebben jullie al weer een roddel klaar die zo even ergens weg gezogen wordt en waar kan me niet schelen, laat die man met rust hij doet zijn werk kunnen jullie nog iets van leren stelletje roddel nichten, het is net of je met Bram Moszkowicz aan een desk zit die zuigt ook overal wat weg. Derksen verdient zijn geld tenminste eerlijk en zegt waar het op staat, kun je nog wat leren.

  5
  1

Reacties zijn gesloten.