Depressieve postbode weer dolgelukkig op kermis

depressieve-postbode-esther

Hij mag dan door de moeder van zijn kinderen op straat zijn getieft (er gaan geruchten dat er sprake was van keihard en veelvuldig overspel) en tegenwoordig op een duistere Polencamping in een natte bungalow verblijven, de beste man maakt er wel mooi wat van!

Vorige week was ‘ie al lekker aan het uitwaaien op een kermis, en dit weekend staat ‘ie gewoon weer te bouncen tussen de suikerspinnen. Ruben fucking Koet was aanwezig op de kermis te Uden en maakte daar, in het bijzijn van dansend haar, onderstaande selfie met zijn geliefde alsook viesdikke Esther. De taal der liefde, zij spreken het.

38 reacties op “Depressieve postbode weer dolgelukkig op kermis

 1. Fietspomp zegt:

  Aan de haren te zien is het wel duidelijk op welke kant dat konijn slaapt. Maar dat is verder niet zo belangrijk. Ik vraag me af hoe die postbode met zo’n kin tussen de benen van dat konijn komt om aan d’r hol te likken of is dat er niet bij in deze gelukkige relatie?

  4
  0
 2. Steunkous zegt:

  Die lelijke kinderen zeker aan het werk op die Polencamping terwijl papaaah met een konijn rondjes loopt op de kermis van één of ander Limburgs inteeltdorp.

  3
  0
 3. Dr. Jee Kelder zegt:

  Je hebt heel veel fantasie nodig om van dansend haar te spreken. Maar nu je het zegt… nee geen dansend haar. Gewoon vies ongewassen haar. Niet zo raar als je op een Polencamping woont.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.