Depressieve postbode boos op Bruls

Ach ja, wat maakt het uit. Maar Ruben Koet is boos op burgemeester van Nijmegen Bruls. Dat is inderdaad die vervelende papzak. Maar om nou zo kinderachtig een vuurwerkje voor kinderen af te steken met je geschreeuw over die bal gehakt is nou ook niet echt van bijzonder niveau.

Het doet allemaal een beetje triest aan.

17 reacties op “Depressieve postbode boos op Bruls

 1. Robbie zegt:

  Word kutuitzending morgen rectificatie voor S10 rectificatie jegens Ali B en Famke pffff. Wat zijn die VVD66 rechters toch bevooroordeeld zeg!!! Er klopt toch gewoon allemaal niks meer van oftewel RP WEER verloren. En dat die uitzending van YT moet is de schade niet, maar de rechtsstaat rammelt gewoon langs alle kanten……….. Sorry trouwens totaal offtopic. Maar hou morgen AUB die rectificatie gewoon zo kort mogelijk!!!!!

  23
  7
  • Gasklep zegt:

   Volgens mijn bescheiden mening staat ‘uitingsvrijheid’ op gespannen voet met ‘vrijheid van meningsuiting’ en als het al bestaat ‘vrijheid van interpretatie ‘.

   Tijd voor het team van advocaten om deze omissie in de rechtszaal aan te vechten.

   8
   1
 2. Barend Pilsvogel zegt:

  Het spijt me zeer.
  Ik vind varkens verder lieve beestjes…
  Maar ik krijg nou wel ff ontzettende trek in spareribs.
  Die ribs van de Sparerib-express die vindt ik te taai, dus die vallen af, al is de saus wel oké.

  Dus ik heb een strip Americain Ribs bij de Spar uit de koeling gehaald en ga die zodirect in de airfryer afbakken… Fles bbq saus erbij..

  4
  7
 3. Katja Schuurvrouw zegt:

  Helaas, Jan en Dennis de rechtszaak verloren.

  Wanneer komt die rechtszaak nu tegen van der Valk? Dat moet toch makkelijk te winnen zijn, zelfs zonder advocaat.

  3
  2
  • Hans Worst zegt:

   Pure opruiing. Aanhouden en opsluiten die staatsgevaarlijke vuurwerk terrorist. Blokkeren met zijn vunzige feces vuurwerk filmpje. Schande dat zulks vrij rondloopt in onze samenleving. (Sarcasme, zet ik er maar even bij voor die het ontgaat)

   0
   0
 4. Anoniem zegt:

  Laten we het er maar niet over hebben hoe deze man achter destijds een 22 jarige aan ging. Om niet van te spreken dat deze man wel even een potje telefoon sex met haar wou of dat als ze hem zou appen ze misschien wel allemaal dickpics zou krijgen. Ze zag er niets onschuldigs en lachte er omheen in totdat hij wel even bij haar langs wou komen om een ”fijne avond” met haar te hebben. Walgelijk vies vuil varken. Waarom is hij uberhaupt nog actief op social media?

  0
  1
 5. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Wat een enorme huilebalk is die postbode. Logisch dat Melanie met de ketjap Manis een andere droeftoeter heeft gezocht. Smerig stuk nageboorte wat die Koetlife is.

  Wie me nog een dislike durft te geven, kom ik persoonlijk opzoeken. Ik haat jullie allemaal.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.