Depressieve postbode boos op Bruls

Ruben Koet

Ach ja, wat maakt het uit. Maar Ruben Koet is boos op burgemeester van Nijmegen Bruls. Dat is inderdaad die vervelende papzak. Maar om nou zo kinderachtig een vuurwerkje voor kinderen af te steken met je geschreeuw over die bal gehakt is nou ook niet echt van bijzonder niveau.

Het doet allemaal een beetje triest aan.

https://www.instagram.com/tv/CbKJv5ksf2P/?utm_source=ig_web_copy_link

17 reacties op “Depressieve postbode boos op Bruls

 1. Katja Schuurvrouw zegt:

  Helaas, Jan en Dennis de rechtszaak verloren.

  Wanneer komt die rechtszaak nu tegen van der Valk? Dat moet toch makkelijk te winnen zijn, zelfs zonder advocaat.

  3
  2
  • Hans Worst zegt:

   Pure opruiing. Aanhouden en opsluiten die staatsgevaarlijke vuurwerk terrorist. Blokkeren met zijn vunzige feces vuurwerk filmpje. Schande dat zulks vrij rondloopt in onze samenleving. (Sarcasme, zet ik er maar even bij voor die het ontgaat)

   0
   0
 2. Anoniem zegt:

  Laten we het er maar niet over hebben hoe deze man achter destijds een 22 jarige aan ging. Om niet van te spreken dat deze man wel even een potje telefoon sex met haar wou of dat als ze hem zou appen ze misschien wel allemaal dickpics zou krijgen. Ze zag er niets onschuldigs en lachte er omheen in totdat hij wel even bij haar langs wou komen om een ”fijne avond” met haar te hebben. Walgelijk vies vuil varken. Waarom is hij uberhaupt nog actief op social media?

  0
  1
 3. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Wat een enorme huilebalk is die postbode. Logisch dat Melanie met de ketjap Manis een andere droeftoeter heeft gezocht. Smerig stuk nageboorte wat die Koetlife is.

  Wie me nog een dislike durft te geven, kom ik persoonlijk opzoeken. Ik haat jullie allemaal.

  0
  1

Reacties zijn gesloten.