Dennis zegt weer ja tegen iets vreselijks

Die man heeft dus een manager. God mag weten waarom, want zo’n kerel zou hem toch moeten behoeden voor dit soort onzin. Sta je dan bij een radio1 podcast jezelf nog eens extra voor gek te zetten. Als jullie echt helemaal niks te doen hebben met dit pestpokken weer kan je hem terugluisteren.

Dat doe je hier. Niet zeiken dat er geen ruk aan is hoor.

56 reacties op “Dennis zegt weer ja tegen iets vreselijks

 1. Voorheen G. Neukgenot zegt:

  Ik ben die mooie woorden van de heer Kwallebak – die eigenlijk geen kwallebak is – nog niet vergeten. Ik zal me weer even terugtrekken.

  Dat is ook noodzakelijk omdat de psychiatrisch verplegers van GGZ Amersfoort straks in m’n kamer komen. Ik heb de kamer ondergepoept, geplast en gekost. Het zit werkelijk overal 🥺…

  Dus ze komen straks met 4 man sterk en een hoge drukspuit. En ik weet nu al hoe het gaat: dat wordt weer 24 uur de Zweedse band. Hopelijk laten ze m’n handen vrij, dan type ik af en toe een leuk berichtje voor de site 😍.

  5
  21
 2. Koalo zegt:

  Prima, maar als jezelf graag in de schijnwerpers wil staan Dennie moet je ook niet andere er om af zeiken. Je bent geen haar daarin beter. Zelfde als niet meanstream willen zijn maar wel een rechtszaak tegen televizier omdat je mee wil doen. Dat is met twee maten wegen. Jan ik vind je een wereld gozert, en je review kanaal is legendarisch.

  2
  9
  • Dikke van Dale zegt:

   Sorry maar wij van de Dikke van Dale hebben extreem veel moeite om dit stukje tekst te vertalen.
   Kunt u ons vertellen welke basis elementen / talen hier aan ten grondslag liggen? Dit zou ons erg helpen met het ontcijferen.
   Wij hebben De Schlüsselmaschine geprobeerd, helaas heeft dit niks opgeleverd.

   Bij voorbaat dank,

   Met vriendelijke groet,

   Dikke van Dale

   10
   0
  • Voorheen G. Neukgenot zegt:

   Geen haat Kaolo❤️, ik moest nog het meest lachen om met twee maten te wegen. Een maat is iets meetbaars, maar lastig te wegen. De Dikke Van Dale is overigens wel erg negatief, want ik herken hier wel iets Germaans in. Zeker weten dat dit een Germaanse taal is.

   5
   7
   • Voorheen G. Neukgenot zegt:

    Overigens een foutje sluipt er snel in, zeker met die autocorrect op telefoons en het kleine reactievakje van deze site 🥺… Ik nader perfectie, maar pretendeer zeker niet perfect te zijn 🥺❤️… Ik heb al een wijntje op, ik hou van jullie allemaal! Behalve de depressieve postbode en Grindtegel. Jullie zijn niet niet van mij af! 👊🏿

    4
    6
  • #freeroddelpraat zegt:

   #freeroddelpraat moderator geef voorheen G. Nkgnt een ban.vind het echt niks meer aan.hij verziekt t hier zo met die domme opmerkingen. Hij verziekt je site .laat de leuke commenters terugkomen #freeroddelpraat. Like als je mee eens bent

   9
   3
 3. DeVrouwVan zegt:

  Blijft toch ook weer zon lekker bekkie he die Dennis. Beetje jong voor me, Maar kan dat uberhaupt kwaad?

  Kanttekening: Dennis is meerderjarig dus🤭

  2
  0
 4. Hummel zegt:

  Ik was al fan van Dennis en na het beluisteren van de podcast heb ik nog meer respect voor Dennis. Mooi verhaal, maar triest om te horen wat je allemaal al mee hebt gemaakt. Jan, ook al is Dennis de zoon die je nooit zou willen hebben, pas toch een beetje op hem want het is een goede jongen

  6
  0
 5. Indische Sateetjes zegt:

  Ja, ja, ik kom, ik kom eraan
  Ik ben meteen op weg gegaan
  Ik heb je sateetjes gekregen
  Niets houdt mij nog tegen
  Want jij wacht op mij
  Ja, ja, ik kom, ik kom eraan
  Als een magnetron trek jij me aan
  En de stamppotjes die verdwijnen
  De rijsttafel is al gaan schijnen voor ons allebei !!!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.