Dennis ging op date met een transgender: ‘Ik schrok me kapot’ | RoddelPraat

Dennis ging op date met een transgender: 'Ik schrok me kapot'

Check ook onze nieuwe kledinglijn via: https://roddelpraat.shop Vergeet niet om de RoddelPraat app te downloaden! Tot volgende week

269 reacties op “Dennis ging op date met een transgender: ‘Ik schrok me kapot’ | RoddelPraat

 1. BigDick_Daddy69 zegt:

  Jan moet Dennis juist in plaats van afzeiken (wat makkelijk is) wat vaker Dennis helpen informeren/corrigeren is ook altijd positief en goed voor de kijkers de afleveringen waar je Dennis juist meer support zijn de leukste. iedereen kan grappen maken over Dennis maar probeer em maar wat uitleggen denk dat wel een grotere challenge is.

  6
  28
 2. inteelt indianus zegt:

  ik zeg het niet snel ben een echte rp fan maar wat saai was deze
  en jan was wat irritant en niet grappig

  5
  18

Reacties zijn gesloten.