Columns

Dennis Schouten: Wilfred Genee kwaad toen Özcan Akyol in VI mijn naam noemde

dennis schouten column

Gisteravond tijdens Vandaag Inside Oranje werd Wilfred Genee zichtbaar kwaad toen Özcan Akyol mijn naam noemde. Wilfred probeerde hem in een hoek te duwen aangaande de beëindigde vriendschap tussen hem en Matthijs van Nieuwkerk. De comeback van Akyol zorgde voor een woedende blik van Genee.

De liefde tussen Wilfred Genee en mij

Ik leerde Wilfred kennen in mijn periode bij PowNed. Voor voetbalitems mocht ik hem vaak interviewen en er was een klik. Ik deed de campagne voor Veronica Inside radio en zo wonnen we de radioring. Wilfred vroeg of ik wellicht ook verslag wilde doen voor Veronica inside, zo ontstond langzaam een vriendschap.

Drie jaar geleden beleefde we ons hoogtepunt: ik werd uitgenodigd om Kerstmis te vieren bij de familie Genee. Nadat zijn vrouw in bed lag, gingen de flessen drank open en tot laat in de nacht hebben we ladderzat op de bank met elkaar gelachen.

Van Vriendschap naar oorlog

Ik overlegde al mijn mediabeslissingen met Wilfred. Zo ook mijn deelname aan Expeditie Robinson. Mede op advies van Wilfred heb ik daaraan meegedaan. Nadat ik terug was en de televisie-uitzendingen begonnen vertelde Wilfred doodleuk op de radio dat hij een nieuwtje had, Dennis Schouten deed mee aan Expeditie Robinson. Hierdoor riskeerde ik een boete van 10.000 euro.

Ik belde Wilfred kwaad op, maar Wilfred ontkende. Hij wist weliswaar van mij dat ik had meegedaan, maar kreeg het nu ook door van andere bronnen, dus kon het wel vertellen op de radio. Vervolgens hebben Jan Roos en ik het verleden van Wilfred met vrouwen tijdens RoddelPraat besproken. Daar ontstond zijn legendarische bijnaam: de Ladyshave. Sindsdien heb ik nooit meer iets van hem gehoord.

Akyol noemt mijn naam in een discussie met Wilfred Genee

Gisteren ontstond een verharde discussie tussen Özcan Akyol en Wilfred Genee tijdens Vandaag Inside Oranje. De Ladyshave verweet de Turkse opiniemaker dat hij zijn mediavriend Matthijs van Nieuwkerk was verloren door verraad. Toen kreeg hij onverwachte sneer terug.

‘Jij bent toch ook mediavrienden verloren’, zei Akyol. Nou ja, bekijk de beelden hieronder maar, Wilfred’s ogen spuwden vuur. Prachtig. Zeker in de wetenschap dat hij bij VI heeft afgesproken dat mijn naam nooit meer genoemd mocht worden. Dat ging even mis.

View post on Instagram
 

12 reacties

Bruce Springsteen

Test, test, test, one, two, one two

Bruce Springsteen

Ooo, they added my test. Strange, if it is Dennis Schouten the comments will be cancelled.

Marcel S.

Dennis heeft Wilfred ook behoorlijk voor de bus gegooid ken niemand die zo onbetrouwbaar is.
Zelf brengt die alles naar buiten van alles wat hem verteld wordt of dit nu in vertrouwen is of niet.
Dus dat gejank dat Wilfred iets heeft genoemd wat breed bekend was en anders door andere media naar buiten was gebracht slaat nergens op. Denk dat Wilfred zelf die 10k voor hem had betaald als dit echt het gevolg was geweest. Maar als je teveel naar Jan luistert en niet alleen hem probeert stuk te maken maar ook zijn vrouw en kind.. word tijd dat je woord bij daad voegt en gaat hellen

Jos

Dennis was zich wel echt aan het aanstellen toen dat hij bang was voor 10k boete. Die je toch niet zou krijgen want dan had je daarna alle geheimen verteld.

Dat gejank dat dennis geen inkomen heeft begint ook vervelend te worden. Je bent al bijna 4 jaar ondernemer en er zijn meer dan 10k abonnees… lijkt meer een jankende werknemer.

Kees M

Misschien een idee voor Philips of Braun om bij ieder artikel of item in de show over Wilfred een banner te laten plaatsen met een review: ‘Heerlijk glas genoten, 5/5’ – Wilfred G.

Eus van Kneus

Toont aan dat die kneus niet vies is van achterbakse associaties. Oftewel, hij gebruikt smerige truukjes om ergens onderuit te komen.

arie

Jos precies

Schennis douten

Hij had het gewoon kunnen lappen die tien ruggen en jij vergalt zijn huwelijk. Goed bezig Dennis, jij bent een Engel. Dit heeft jouw je carrière gekost en zit jij Jan ook nog in de weg. Je bent en blijft een suïcidale rups die nooit een vlinder kan worden. Toi toi toi

Gufa GMBH

die niederlandische haren volgespritzt mit shoarmasose teil 1

Natnek

Wilfred de rat.

Donald Trump

Wat een verschrikkelijk ventje; die Ladyshave.

Gordon H.

Dat hele inside gebeuren is om van te kotsen alleen echte losers kijken er nog naar!