Columns

Dennis Schouten: ‘Vrouwen zoals Maxime Meiland zijn levensgevaarlijk’

column dennis schouten

Overal kun je het in de media lezen en zien: vrouwen zijn niet veilig in Nederland. In iedere discotheek, café of zelfs op iedere hoek van de straat kunnen ze worden aangerand. Of nog erger. Maxime Meiland is een voorbeeld van hoe vrouwen van deze tendens misbruik kunnen maken.

Maxime Meiland schrijft boek over haar ‘verkrachting’

Onlangs kwam de biografie van Maxime Meiland uit. Hierin deed ze voor het eerst een boekje open over wat haar was aangedaan. Op vijftienjarige leeftijd is ze op ‘gruwelijke’ wijze verkracht door een leeftijdsgenootje. Nu vond ik het altijd al twijfelachtig hoe iemand van vijftien iemand op ‘gruwelijke’ wijze kan verkrachten, maar niets is natuurlijk onmogelijk. Wat wel bijzonder is, is dat Maxime Meiland nooit aangifte tegen deze man heeft gedaan.

Maxime Meiland heeft dit verhaal volledig gecommercialiseerd, door middel van een boek. Het hele boek was oninteressant, alleen het verkrachtingsverhaal haalde de media en zo werd het alsnog een succesje. Vervolgens ging ze er ook mee aan de haal tijdens gesponsorde interviews.

Maxime Meiland kreeg een brief van ‘de dader’

Zo vertelde ze bij Robbert Rodenburg in een zwembad in het Spaanse zonnetje ook over haar vreselijke ervaring toen ze slechts vijftien jaar oud was. Terwijl de Peroni (biermerk) stoeltjes keurig op de achtergrond stonden vertelde ze dat ‘de dader’ haar een brief had geschreven nadat haar biografie was uitgekomen.

Maxime Meiland zei niets over de inhoud van deze brief, ze vertelde alleen dat ze zich enorm bedreigd voelde door deze brief. Misschien wilde hij haar wel ‘vermoorden’? Ze was er huilend mee na haar nieuwe vriendje Leroy gegaan die haar vertelde dat het juist de bedoeling was van ‘de dader’ om haar jaren na dato nog bang te maken.

Dader blijkt ineens slachtoffer te zijn en doet aangifte

Nu heeft de dader zich laten interviewen en blijkt het verhaal toch anders in elkaar te zitten. In de bosjes zat Maxime op vijftienjarige leeftijd bovenop hem. Vervolgens werden zij betrapt door vrienden die twintig meter verderop zaten. Later is hij ook nog gewoon uitgenodigd op haar verjaardag, echter heeft hij Maxime daar niet gezien, die stond de daad te verrichten met een andere jongen op haar slaapkamertje.

Ook hij vertelt dat hij haar een brief heeft geschreven nadat de biografie in de winkels lag. Niet ‘om haar bang te maken’, maar omdat iedereen hem aansprak over het feit dat hij een meisje zou hebben verkracht. Maxime heeft niets met deze brief gedaan. Deze man heeft nu aangifte tegen haar gedaan.

Vrouwen hebben de macht

Als man ben je tegenwoordig volledig afhankelijk van de vrouw als je heteroseksueel bent en een leven tussen de lakens wilt hebben. Als een vrouw je, om welke reden dan ook wil beschadigen, kan ze dat doen. De kans dat je wordt veroordeeld is minimaal, maar mensen zullen altijd twijfelen of je het hebt gedaan.

De enige stap die je dan kunt zetten, is de stap naar voren. Doe aangifte tegen die vrouw of trek haar voor de rechter. Dat heb ik ook gedaan met Natasja Dragic en met succes. Een verkrachting is vreselijk, maar ervan beticht worden maakt je ook kapot.

25 reacties

Dave

Ik heb het zelfde mee gemaakt met een ex die het niet kon verkroppen dat ik het uit had gemaakt..ik had haar zogenaamd gedwongen tot orale seqz. Hoop gezeik mee gehad.valse graf heks.

Pater Piemelot

Ik ben aangerand door Martien Meiland onder het altaar

Bas

Jan Dijkgraaf schrijver van dat boekje van Maxime, heeft al aangegeven dat de Tv serie zeer binnenkort stopt. En aangezien Maxime niets kan, niets sappig in haar leven heeft meegemaakt, maar wel in een veel te duur huis zit. Moet de schoorsteen wel roken. En dan ga je maar onzin bedenken. Want heel simpel, als mijn dochter van 15 met dit verhaal thuis kom. Is het eerste wat ik doe naar de site van de popo surfen om een afspraak te maken. 15 jaar is een essentiële leeftijd. Dan laat je dit absoluut niet versloffen als ouder. Tenzij… Ja tenzij het verzonnen is.

Ali B

Die mutsen stellen zich altijd aan. Eerst willen ze, maar als het zaad uit de mondhoeken druipt . Dan heb ik het opeens gedaan

Bas

Never stick your d in crazy is toch het gezegde. Kijk voor het oog is Maxime een leuke griet om een keer te duwen. Dat er zoveel kerels zo snel achterelkaar, achter staan kan ik wel begrijpen. Als ze maar niet gaat praten. En dat schrijf ik omdat er ooit een slijterij eigenaar is geweest die haar op stage had. Nou ze kon werkelijk niets en herkende het verschil in geldmunten en biljetten niet eens. Zoek maar eens op internet.

Piet

Aan de andere kant is Dennieboy ook niet altijd goed geweest voor zijn vriendinnetjes. Dat is het nadeel als je al een tijdje de show maakt. Dan ga je op een gegeven moment teveel vertellen.

Kees

Beetje flauw om commentaar over spelfouten snel te verwijderen en vervolgens je artikeltje laten redigeren. Benieuwd hoe je de stagiaires gaat beoordelen als je wel feilloos taalgebruik vraagt, maar het zelf niet kunt leveren. Of zal deze stage worden beoordeeld in bed?

Plien

De comments komen niet meer door, nu heb ik de hele dag niets meer te doen. Dus de comments kunnen weer uit!

John

Onzin. Leg die cijfers naast die van mannen. 1/7 mannen is slachtoffer van zwaar lichamelijk geweld door vrouwen. En daarbij op nog kan op man geweld. Trap niet in dat slachtofferschap. Niets meer dan bij mannen, alleen melken wij het niet.

John

En daagbij zit achter man op man geweld ook een aandeel vrouwen die al dan niet slachtoffer spelen en een man misbruiken voor het door hun gewenste geweld jegens een andere. Mannen zijn niets geweldadiger. Eens je ze doorhebt en het niet werkt, zie je het schattig en zielig verdwijnen. Uiteraard kan je niet generaliseren. Maar mbt geweld neigt de vrouwelijke curve hoger ipv lager. Laat je amdersom wijsmaken. Zelfs niet met statistieken. Berht kennis om daar de juiste conclusie aan te hangen.

Touw en wankel krukje BV

December cadeau maand !! Profiteer nu van de speciale december korting en voeg de kortingscode PLIEN10 toe voor 10% korting op uw gehele bestelling

Kees ( Niet Plien )

Waarom komen de comments niet door ? De comments kunnen weer worden gesloten

Vieze joop

Dat kreng is gewoon een g e i l e n t e e f die van mannen pap hou net als haar vader. Niets mis mee

Plien

Ik zie het als een compliment aan mijn adres persoonlijk als de commenses over zijn taalfouten en spelfouten van mijn kant verwijderd worden zodra hij die in het oog springende fouten heeft gecorrigeerd.

Het is te laat om zijn schoolgeld terug te halen dus als wij hem met zijn allen kunnen helpen dan is dat alleen maar mooi.

Ik help ook altijd mijn overbuurvrouw met het d-e-b-i-e-l-e zoontje dat ze heeft, en daar is niks ergs aan. Behalve dat hij laatst met een stok in een overleden jjunk in het portiek stond te porren. Dat was wel lachen maar ook een beetje erg.

Charlie luske

Waarschijnlijk waren het haar fantasieën.
Heerlijk stuk duw vlees is het mijn demonen spelen weer op bij het idee dat ik stiekem bij haar naar binnen dring.

sowartepietje

Dennis jij hebt net zoveel verstand van vrouwen als een bok van jonge.

Anna

Alles voor t geld. Anders verkoopt zo’n boek niet dus gaat die dommerik aan t liegen. Beneden alle peil.

Watson

Struik

Watson

Het zou mijn niks verbazen als die strakjens HartvanNederland zit te presenteren

Plien

Mennekes

Plien

Mannekes

Plien

Of wil je s-t-i-e-k-e-m de foto waar je vanmorgen op hebt liggen g-e-y-l-e-n

Plien

delen met de drie laatste bezoekers van Roddelpraat

Plien

Vanmiddag weer je eigen W-h-a-t-t-h-e-F-u-c-k-momentje….
…want hier is het VIER-EN-TWINTIGSTE artikeltje over Jade Anna en wie ook weer?
KENNETH TAYLOR?

Echt g-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e niet normaal meer dit.

En wat was er voor vermeldenswaardig “nieuws” vandaag??

Of wil je s-t-i-e-k-e-m de foto waar je vanmorgen op hebt liggen g-e-y-l-e-n d-i-s-c-r-e-e-t delen met de drie laatste bezoekers van Roddelpraat die nog niet weggerend waren na alles over Jade Anna en Andre Hazes.

Twee g-e-f-r-u-s-t-r-e-e-r-d-e mannekes.

Hoe is het met Andre Hazes en Monique Westenberg eigenlijk?
Zijn er nog fotos ergens?

Ingrid

BAS wat vertel jij een onzin zeg Met je,,ze zit in een té duur huis .Ze kan dat betalen hoor.Hun krijgen 10.000e per aflevering .2 afleveringen per week ,20.000e gedeeld door 4 dus ze verdient 5.000 e per week .Dus niet zo dom praten .Klinkt erg jaloers .