49 reacties op “Dennis gaat helemaal los met de meisjes | Jan en Dennis in Mallorca #2

 1. Mariska zegt:

  Concluderend
  Zodra Dennis naast dames staat komt het allemaal geforceerd en lafjes over
  Zie de big smile op zijn gezicht als hij tussen jongens staat

  10
  9
 2. Maarten zegt:

  Ze kunnen beter een moderator erop zetten hier want er zit 1 of andere debiel constant haatberichten te sturen naar Dennis en Jan. Ik vind het geen probleem om in te moeten loggen voor een reactie, beter dat dan in elk topic de haatberichten van sneue types te moeten lezen. Ik kijk in ieder geval al weer uit naar woensdag.

  33
  2
 3. Erica Tjerpstra oud vvd chagrijn zegt:

  Jan ik kan nu even niet zien dat ik gelukkig altijd met je mee ben geweest voor de zwemlessen. Je spartelt door het water als een dronken walrus. En sukkel zet die dure bril af in het water. Verder was je veelal chagrijnig, maar dat heb je van je liefhebbende moeder. Vergeet je de Spaanse bonbons niet mee te nenen voor mij je lieve mams ?

  4
  5
 4. viezerik Gommers zegt:

  Maar hoe komt die Bolle nu aan kerona ?
  Voor hem was er niks te zoenen
  In 1 bedje gelegen me Dennis ?
  Vandaar dat Dennis hem zo miste nu Bolle Jantje even alleen naar Spanje ging

  1
  7
 5. Kell zegt:

  Dennis, wat heb jij een wanstaltige smaak. Dat ene meisje een ‘dik’ lelijk wijf noemen en dan vervolgens met 2 Alice Oosterhoorn look a likes kussen. Maar goed dat Jan die krullenbol nog voor je regelt.
  En kijk even in de spiegel, ik zelf zou nooit op zo’n kleine schrale vallen. Geef mij Jan maar💋

  15
  0
 6. Depressieve Ketjap Manis zegt:

  Moet je bekennen dat ik deze serie een stuk minder leuk vind dan ik had verwacht. De eerste aflevering was wel leuk, maar het is nu erg te veel van hetzelfde. En als we dit nog een paar x gaan krijgen. Dennis en Jan praten > Dennis en Jan zeuren > Jan forceert Dennis te zoenen > Dennis zoent > Einde. Dan wacht ik wel weer op de normale afleveringen.. Zonde, zat vrij veel potentie in.

  En Dennis, jij hebt echt 0 recht van spreken… Een meid die echt hoogstens “chubby” zou zijn in de modellenwereld, was volgens jou dik? Snap wel dat de meeste vrouwen niet met je wilde zoenen met je haar implantaten en je vagina opdrogende accent. Kom zeg. Ik vind je in Roddelpraat soms al echt irritant en echt een beetje overkomen als een Wilfredje de laatste tijd door al dat “JAN!!!!!” geschreeuw als hij wat controversieels aankaart waar jij het niet mee eens bent, maar door deze serie is dat er niet minder om geworden, jammer.

  Verder ben ik fan van Roddelpraat en vind ik vooral Jan erg LEEEEEUKKKKKKKKK!

  31
  1
 7. Melani Huilstruik zegt:

  zoenen voor een petje
  iets met je broekje uit voor een breezer
  Toen ik nog jong was
  Nu stap ik alleen nog uit mijn panty voor een fles ketjap manis

  4
  1
 8. Ome Jan 4 president zegt:

  Leuke aflevering. Ome Jan is als vanouds top!

  Dennis moet echter niet echt gaan denken dat hij met die spektietjes op David Beckham lijkt. Die jonge wijven komen maar voor een ding en dat is de roem. Wanneer je een bekende kop hebt, dan is het niet zo moeilijk om lekkere mokkels te scoren. Maar om nu een soortgenoot “chubby” dame te bestempelen als dik. Terwijl je zelf te dik bent met spektietjes. Gaat wel wat ver hoor. Dus Jan ga die kaasboer eens opvoeden! Leer hem maar wat maniertjes.

  17
  0
 9. Mark Trutte zegt:

  Dennis is GAY
  Dennis is GAY
  Dennis is GAY
  Dennis, Dennis, Dennis is GAY

  En krijg nu maar de vlekkentyfus in je uitgewoonde aars. Vuile anaalbaviaan

  3
  8
 10. Fritsie zegt:

  Jan blijft leuk maar wat is Dennis toch een onzeker zielig mannetje, beetje tongen met jonge onzekere meisjes en andere uitschelden, wat een sneu kereltje…jammer dit

  5
  1
 11. Jopieo zegt:

  Ik vind de afleveringen vanuit de ‘studio’ heel erg leuk om te kijken maar om nu een jongen allerlei meisjes te zien aflebberen op vakantie? Leuk voor hem hoor maar waarom zou ik daar naar willen kijken?

  5
  1
 12. Fritsie zegt:

  Deze serie maakt in ieder geval heel duidelijk dat Dennis alleen echt dodelijk saai zou zijn, Jan zorgt voor de lach en de traan, de satire, Dennis neemt zichzelf veel te serieus en probeert heel krampachtig een soort mini Wilfred Genee te spelen… Hou het lekker als duo bij Roddelpraat, Dennis alleen is niks, Jan kan wel alleen een show dragen zoals hij het al met zijn reviews doet…

  5
  0
  • Illegaal apotheker zegt:

   Hey Renate doe je even rustig an met je kort pittig kapsel.
   Wat doe je hier dan??
   Even je ongesteldheids perikelen afreageren? Daar zijn ook pillen voor. Die zou ik aanraden als je helemaal waus wordt als je begint te bloeden. Duphaston heet het merk.

   Veel succes ermee en hopelijk helpt het!

   Groetjes,

   De Apotheker

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.