Dennis en Jan Roos Woedend en stappen naar de rechter

Dennis en Jan Roos Woedend en stappen naar de rechter

Check ook onze nieuwe kledinglijn via: https://roddelpraat.shop Vergeet niet om de RoddelPraat app te downloaden! Tot volgende week

361 reacties op “Dennis en Jan Roos Woedend en stappen naar de rechter

 1. Berger Meermin zegt:

  Beetje ongeloofwaardig: smeken om leden, want zogenaamd geen geld, maar wel een rechtszaak starten over iets dat je – terecht – toch niet interesseert.
  Alles voor de aandacht!

  1
  37
 2. fannr1 zegt:

  Wat een irritant comment systeem op mobiel steeds als ik scroll klik je per obgeluk reageer link aan en klapt dat comment formulier uit.. zeer irritant als je comments probeert te lezen

  13
  0
  • De echte Henk Kasius zegt:

   Inderdaad, is al zo vanaf het begin en belachelijk dat die webboer dat nog niet opgelost heeft.

   Gewoon een linkje met reageren op elke comment en als je daar op klikt het tekstvak laten zien en klaar ben je. Max 20 minuten werk!

   3
   2
 3. Einstein zegt:

  Beste mannen, is er geen advocatenkantoor dat zijn diensten wil aanbieden in ruil voor reklametijd?

  1
  0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Bram Moszkovich. Een tijger in de rechtszaak. Waar staat dat het per se een advocaat moet zijn door wie je je laat vertegenwoordigen? En let wel: Bram is hetzelfde overkomen. Hij verdedigde Geert in die farce van een rechtszaak. En hij prikte de luchtbellen van “hunnie die alles wel even voor u zullen bepalen” moeiteloos door.
   Nee, Bram lijkt me prima geschikt.

   0
   0
 4. willem zegt:

  Is het nut van een televizier ring niet om het publiek te laten bepalen wie er wint? Als een programma als roddelpraat te kwetsend is dan zouden de cijfers dat moeten reflecteren en zouden ze onderaan de lijst komen te staan maar iets zegt mij dat ze angstvallig veel stemmen kregen en daardoor een corrupte opheffing kregen vanwege de politieke voorkeur van de organisatoren. Verwacht maar dat dit een langdradig staartje gaat krijgen viezerikken dat het zijn.

  5
  0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   In uw zin gaat het met name om de woordjes “te kwetsend”. Want: wat is de definitie daarvan? Wie bepaalt dat?

   0
   0
 5. Jantje ik steun je! zegt:

  Zit me ieder jaar te irriteren aan dat prut televisier maar…. jullie hebben gelijk de gang van zaken deugt voor geen ene meter!!!

  0
  0
 6. Allerhande zegt:

  Wees er gelukkig mee met die ring. Wie weet nog wat de AVRObode of AVRO is. Jan en Dennis hebben de toekomst. De rest moet vooral doen waar ze voor worden betaald door hun slavendrijvers.

  0
  0
 7. Ollie zegt:

  Het was weer een top uitzending! En leuk dan onze maat Madoc er weer was. De CD heb ik ook binnen 🙂 nu nog een CD speler regelen.

  0
  0
 8. Co Jenevo zegt:

  Ik zou Co Jenevo op Herman Bakhuis afsturen, al denk ik niet dat hij zijn machine start voor bietje wisselgeld.
  Maarja, wie ben ik.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.