Dennis blijkt kijkcijferkanon bij Diep

dennis-eo

Gisteren was er weer een uitzending van Diep, het EO-emotieprogramma waar ons Dennieboy twee weken terug met Lego-poppetjes aan het gooien was. En er keek ook nu weer geen hond. Dit keer was Nienke Plas te gast om een hele nacht op te blijven in de hoop dat je gaat janken van vermoeidheid, waar de presentator dan van zegt dat je openstaat voor verandering. Een schamele 25k mensen namen de moeite, maar iedereen weet dat het hier gaat om 1 kijkcijferskastje dat aanstond bij het programma waar onbekende bekende Nederlanders door psychiaters worden bevraagd over hun oninteressante leven.

De week ervoor was die engnek van een Koen Kardashian. Ook toen lag er 1 bejaarde voor de buis te snurken en scoorde het 25k. Toen Dennis daar een nachtje over zijn moeder zat te keuvelen pakte hij wel mooi 80.000 kijkers. Dat betekent maar liefst 3 slapende 80-plussers. Hoppa! Steek die maar in je zak. Dennis is een kijkcijferkanon.

10 reacties op “Dennis blijkt kijkcijferkanon bij Diep

 1. Coen Snoep zegt:

  Dennis gaat ook alsnog meedoen aan Expeditie Robinson las ik. Betekent dit een aantal weken geen Roddelpraat binnenkort?

  0
  0
  • Pens van Jan zegt:

   Inderdaad Dennis. Meerdere afleveringen vooraf opnemen kan natuurlijk niet. Dus vind even een vervanger. Robert-Jan de Badjasman? Maggrk Bggaandeggrs? Iemand die naast Jan kan zitten zonder zelf te imploderen of hem te laten exploderen?

   0
   0
   • martosaurus zegt:

    Absoluut geen Mark Baanders, dan zeg ik mijn abonnement op. Ik ga niet betalen om naar een mislukte Powned verslaggever te luisteren. Een vrouw naast Jan lijkt mij leuk. Celine kan natuurlijk, maar dat Temptation meisje vond ik ook goed weerwoord geven aan Jan. Als het dan toch een man moet zijn, dan maar Giel.

    0
    0
    • Pens van Jan zegt:

     Celine lijkt me wel een geinige. Dan houden we toch dat kaasbloed erin. Al zou ik als ik Dennis was niet Celine alleen durven te laten met Jan terwijl ik zelf aan de andere kant van de planeet zit.

     0
     0
 2. Wet Denise zegt:

  Beste meneer Roos

  Hierbij solliciteer ik naar de baan als co host bij RP. Mijn naam past goed bij die baan, als dat nodig is ben ik bereid een transformer behandeling te ondergaan. Mijn cv vindt u op only fans.

  Hoogachtend,

  Wet Denise

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.