Demi de Boer denkt dat ze god is

ronnie-demi

En dat is ze niet. Ze is de dochter van een oud-voetballer en de zwangere vriendin van die rapper. God, hoe heet ie nou? Die jongen met die moeilijke haren. Oh ja, Ronnie (Flex). Enfin, ze heeft verder best een leuk snoetje hoor. Maar je bent niet beter dan de rest, dus doe ff normaal.

Let nu even op. Demi is boos dat ze niet voor mocht dringen bij de Appie omdat iemand een flauwte had.

Ik zal niet gelijk beginnen over haar waardeloze Nederlands. Ook zal ik dan maar niet noemen dat een bezittelijk voornaamwoord iets anders is dan een persoonlijk voornaamwoord, want daar gaat het nu niet om. Maar goed, “me zus” had dus een hypo en daarom moest ze als eerste geholpen worden bij de kassa. Dat is vreemd. Ik zou eerder begrijpen dat als “me zus” een hypo heeft dat ik de dokter/ambulance bel, niet dat ik als eerste geholpen wil worden in de supermarkt.

Dat begrepen we al.

190 reacties op “Demi de Boer denkt dat ze god is

 1. Tikkie Lorenzo zegt:

  Bij een hypo bel je niet altijd direct een ambulance; een suikerdrankje of dextro energy kan ook goed helpen en scheelt veel penga. Dus wie weet heeft demi wel een punt. Btw mijn tikkie voor 12% aandeel in vieze media is nog steeds niet betaald heren. Eff dokke svp.

  11
  0
 2. Ronnie Jeremie zegt:

  Dit konijn zit over een paar maanden naast Estel op een roeiboot voor Ibiza te wachten op klantjes nadat Flexible Ronnie de benen heeft genomen.

  3
  0
 3. demi zegt:

  Als je een hypo hebt met diabetes moet je juist eten om het omhoog te brengen… dat betekent dus dat je niet de dokter/ambulance moet bellen als iemand een hypo heeft. Pas als diegene niet aanspreekbaar meer is!

  1
  0
 4. Koekkoek zegt:

  De Boer valt niet ver van de boom. De dochter van één van die voetballende LTSers maakt niet bepaald een stabiele indruk. Papa heeft waarschijnlijk teveel ballen op zijn zak gehad.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.