Demi de Boer denkt dat ze god is

Ronnie Flex en dochter Ronald de Boer krijgen baby

En dat is ze niet. Ze is de dochter van een oud-voetballer en de zwangere vriendin van die rapper. God, hoe heet ie nou? Die jongen met die moeilijke haren. Oh ja, Ronnie (Flex). Enfin, ze heeft verder best een leuk snoetje hoor. Maar je bent niet beter dan de rest, dus doe ff normaal.

Let nu even op. Demi is boos dat ze niet voor mocht dringen bij de Appie omdat iemand een flauwte had.

WhatsApp Image 2021 08 27 at 00.08.49
Demi de Boer denkt dat ze god is 4

Ik zal niet gelijk beginnen over haar waardeloze Nederlands. Ook zal ik dan maar niet noemen dat een bezittelijk voornaamwoord iets anders is dan een persoonlijk voornaamwoord, want daar gaat het nu niet om. Maar goed, “me zus” had dus een hypo en daarom moest ze als eerste geholpen worden bij de kassa. Dat is vreemd. Ik zou eerder begrijpen dat als “me zus” een hypo heeft dat ik de dokter/ambulance bel, niet dat ik als eerste geholpen wil worden in de supermarkt.

WhatsApp Image 2021 08 27 at 00.09.16
Demi de Boer denkt dat ze god is 5

Dat begrepen we al.