De totale armoede van BN’ers op Instagram

fredje

Wie dacht op Instagram iets te leren over bijvoorbeeld Carl Jung, en hoe hij van mening was dat het wezen van de persoonlijkheid behalve door het persoonlijk bewustzijn ook gevormd wordt door wat hij het collectief onbewuste noemde, een als het ware epigenetisch overgeërfd deel van het onbewuste; een psychisch gebied, dat volgens zijn leer door alle vertegenwoordigers van een ras of soort wordt gedeeld, komt mooi bedrogen uit.

Op Instagram hebben we te stellen met Grote Denkers als Fred van Leer, die dan weer andere Great Minds als Estelle Cruijff citeren in walgelijk opgemaakte plaatjes. Niet verder scrollen dus. Gewoon een boek gaan lezen.

Hierna plaatste hij gewoon weer een foto van zichzelf op een rodeopiemel.

12 reacties op “De totale armoede van BN’ers op Instagram

 1. De goede oude tijd zegt:

  De samenleving is al een x aantal jaren geleden ten onder gegaan.
  Door social media heeft dit mega sprongen gemaakt. Het zal alleen maar triester en triester worden.

  0
  0
 2. Dean Jay zegt:

  Kwam doormiddel van het herhaaldelijk fenomeen uit bij Carl Jung dat wat nu ik weet hij synchroniciteit noemde, indrukwekkend dat hij zulke zaken toen al waarnam.

  0
  0
 3. Robbie zegt:

  Uiteraard stort ik weer…. Alleen stop niet en ga gewoon weer verder met de zogenaamde/zelfbenoemde BN’ers afzeiken! Het is hard maar waarheid, en dat ze dat niet kunnen hebben legt dat wel bloot hoe die mensen in elkaar steken. Ze zetten zich (ook zogenaamd) in voor een goed doel maar ondertussen zijn het gewoon gore flikkers….

  0
  0
 4. WORDEN WIJ VOOR DE GEK GEHOUDEN? zegt:

  Dussss. De mannen zijn geldwolven geworden. er zijn duizenden betalende leden ( Ja hij wordt doorgestuurd) + inkomsten uit verkoop kleding + inkomen uit de site die gratis jullie hebben gekregen + inkomsten uit reclame blokje (750 Ex btw voor 1 stukje per aflevering, vaak 2 sponsors = 1500 ex btw). Edit en camera werk zal ongeveer 3000,- per maand zijn. Youtube advertenties zijn slechts klein gedeelte van jullie inkomsten. Het geld klotst letterlijk tegen de planken bij jullie. Duizenden euro’s per maand worden er verdiend. Beetje raar om dan te gaan smeken om geld!

  0
  0
  • Floris zegt:

   Je houdt je zelf voor de gek simpel ziel.
   Inkomsten belasting? Omzet is geen winst.
   En dan nog, een beetje huishouding runnen met fatsoenlijk voedsel enz, kost zo’n operatie toch al snel een 3k in de maand.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.