Televisie

De Televizier-Ring is doorgestoken kaart

De Televizier-Ring is doorgestoken kaart

Dat veel grote organisaties doorgestoken kaart zijn, weten veel mensen wel. Vooral als het gaat om prijsuitreikingen is dit het geval. Heel veel is hiermee al ontmaskerd, maar dit is niet overal mee gedaan. Zo is dit nog niet eerder gedaan bij de Televisier-Ring. Oud-zenderbaas van SBS6 Tina Nijkamp laat weten dat ook de Televisier-Ring niet eerlijk georganiseerd wordt. Blijkbaar is het niet meer mogelijk om een prijzenshow te organiseren zonder dat het doorgestoken kaart wordt. 

De Televizier-Ring is doorgestoken kaart: Het is niet eerlijk

Het is niet zomaar dat de Televisier-Ring doorgestoken kaart is. Het is gewoon niet eerlijk gemaakt. De organisatoren van de prijsshow hebben namelijk besloten dat niet alle programma’s mee kunnen doen. Er zijn ook veel programma’s die wel mee mogen doen, maar als je zo’n show wilt organiseren, moet je dit wel eerlijk doen. Bij de Televisier-Ring wordt dit niet gedaan. 

Je kunt wel stemmen op Hart van Nederland, wat een nieuwsprogramma is, maar andere nieuwsprogramma’s mogen helemaal niet meedoen. Zo mogen RTL Nieuws en het Journaal niet meedoen met de Televisier-Ring. Het lijkt er vooral gewoon op dat het gaat om een flink doorgestoken kaart. Het is namelijk niet eerlijk om het ene nieuwsprogramma wel mee te laten doen en het andere programma niet. 

Geen eerlijke winst

De Televizier-Ring is doorgestoken kaart. Waarschijnlijk wordt het ook geen eerlijke winst voor de programma’s die gaan winnen. Je kunt natuurlijk stemmen op je favorieten, maar als de organisatie zelf kiest welke programma’s je op kunt stemmen, is het nooit een eerlijke winst. Natuurlijk kun je er bij dit soort programma’s vanuit gaan dat dit zo gaat, maar het is niet helemaal eerlijk. Het is voor de programma’s die meedoen op die manier ook minder leuk om te winnen als ze eenmaal veel stemmen hebben gekregen. Ondanks dat doen veel programma’s er alsnog graag aan mee. 

Nog geen reacties