De Spaanse voetballer heeft een tepelpiercing

Nou zeg, die zagen we even niet aankomen. Priscilla, de dochter van Patty Patty Patty heeft een stuk ijzer in haar jopen. Of nou ja, in ieder geval in eentje. Ze zit gezellig die k*thondjes van haar moeder te aaien op dat stinkeiland van een Ibiza. Het toevluchtsoord voor alles waar een steekje aan los of platheid de norm is.

Vroeger was een tepelpiercing iets voor BDSM-types en leernichten, tegenwoordig krijg je die gewoon bij je botox en fillers cadeau in de kliniek. Lelijke tattoo op je lijf, dom kijken en richting dat Spaanse poepgat. Er lopen er daar nog 100.000 van dat soort fabrieksmutsen rond. En maar denken dat je uniek bent. Maar goed dat Jan en Dennis naar Mallorca gaan, daar zijn ze nog tenminste normaal gebleven.

11 reacties op “De Spaanse voetballer heeft een tepelpiercing

  • Zieke Miep zegt:

   Totaal mee oneens. Ik zie alleen een jonge meid die uitstraalt “in de schaduw van” te staan. Maar ik vrees dat dat binnen een paar jaar wel zal veranderen.

   1
   2
 1. Lorenzo het Tukkertje zegt:

  laat ons alsjeblieft een roddelpraat account aanmaken waarop we eenmalig 3 euro ofzo moeten betalen, zodat we daarna van die pauper advertenties afzijn, jantje.

  met vriendelijke groet,

  Tukkertje Lorenzo

  8
  0
 2. Wieisdemol zegt:

  Zit met twee van die vieze honden tussen de ben en daar moet je dan net voor het eten naar kijken. Daar komt het maagzuur van naar boven.

  0
  0
 3. Dry_Patty zegt:

  Hahaha kunnen ze haar makkelijk vinden met een metaaldetector als zij ook een veenlijkie is geworde!! Of zou een drugshond haar ook wel vinden in het veen?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.