Televisie

De buurt is Bibi Breijman helemaal zat

De buurt is Bibi Breijman helemaal zat

De buurt is Bibi Breijman helemaal zat. Dat is althans wat Bekendeburen op hun website schrijft. Het zou best wel goed waar kunnen zijn, want god, ze weet zich ook wel een hele tijd behoorlijk irritant te gedragen.

‘Je zal maar een van de buren zijn…’

“Je zal maar een van de buren zijn…”, schrijft Bekendeburen. Waarom zou het zo’n ramp zijn om haar buurman te zijn dan? We leggen het even uit. Mei dit jaar kocht Bibi Breijman een woning in Den Haag op haar eigen naam. Ze kocht het voor de prijs van 340.000 euro en vestigde er een hypotheek van 510.000 euro op. Zo had ze ook nog ruimte om te verbouwen.

Waylon’s slappe l*l is verantwoordelijk

Prima, zou je denken, maar inmiddels is het al een halfjaar geleden dat ze het kocht en is het nog steeds een gigantische bouwval. De container, die twee parkeerplekken in beslag neemt, staat zelfs nog voor de deur. Volgens de geruchten was het de bedoeling dat Bibi hier zelf zou gaan wonen. Haar lover, Waylon, had namelijk last van een slappe l*l en zocht daarom een andere vrouw om de boel in te stoppen.

Die relatiecrisis zorgde ervoor dat Bibi op zoek ging naar een eigen huis. Goede keuze, meid. Het probleem is alleen dat we inmiddels een tijd verder zijn, maar de verbouwing weinig opgeschoten is. Waar ze in mei al begon met een container voor de deur, lijkt er nu zeer weinig te gebeuren en staat die bak nog steeds voor deur. Tot grote ergernis van de buren.

De buurt is Bibi Breijman helemaal zat

Bekendeburen schrijft: “De buren zitten al een half jaar in de herrie vanwege de bouwwerkzaamheden en de container houdt twee parkeerplaatsen bezet, terwijl de parkeermogelijkheden hier al niet echt riant zijn.” Bibi heeft er zelf natuurlijk geen last van, want zij woont momenteel lekker met slappe Waylon in hun vrijstaande villa in Hilversum. Het schijnt dat de verbouwing dit jaar nog niet klaar gaat zijn. We hebben de binnenkant natuurlijk niet gezien, maar als je kijkt hoe het vanuit het raam eruit ziet… Klopt. Dit gaat nog wel even duren. Arme buren.

Nog geen reacties