Uit eerste hand

De broer van André Hazes haalt uit naar Rachel Hazes: “Hij werd leeggetrokken”

De broer van André Hazes haalt uit naar Rachel Hazes

De broer van André Hazes haalt uit naar Rachel Hazes. Uit het niets kwam Joop Hazes, de broer van André Hazes, met een nieuw nummer naar buiten. Het nummer ‘Mijn Broer’ heeft hij uitgebracht ter nagedachtenis aan zijn grote broer André Hazes. Het is een bijzonder nummer om te horen, maar dat is niet alles. Hij haalt in dit nummer ook flink uit naar zijn schoonzus Rachel Hazes. 

De broer van André Hazes haalt uit naar Rachel Hazes

De broer van André Hazes haalt uit naar Rachel Hazes. Dat er tegenwoordig geen enkele Hazes meer is die wat met Rachel te maken heeft, weten de meeste mensen wel, maar er blijkt meer aan de hand te zijn dan de meeste mensen weten. De broer van André, Joop Hazes, is zelf liedjesschrijver en kwam naar buiten met een prachtige ode aan zijn grote broer. 

In dit nummer kan hij Rachel natuurlijk niet achterwege laten, want hij is niet zo te spreken over de beroepsweduwe. Zo zingt hij in het nummer: “Hij had veel geld en aanzien. Was vaak op tv. Maar zijn laatste jaren moest hij dat berouwen. Hij werd leeggetrokken. Daar zat zij niet mee.”. Later in het nummer vervolgt hij: “In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende. Maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.”. Er is maar één vrouw waar dit om kan gaan…

De nieuwe Hazes hit

Deze nieuwe hit van Joop Hazes kan het nog best wel eens beter gaan doen dan de comeback van André Hazes. Joop heeft misschien alleen YouTube met een klein bereik, maar hij doet het een stuk beter dan zijn neefje. Misschien haalt hij hem net als Kinderen voor Kinderen zo in als hij op Spotify terecht komt. Dan wordt dit de nieuwe grote Hazes hit van 2023. 

Watch on YouTube

Nog geen reacties