Dave Roelvink is een vervelende hippie geworden

dave-roelvink

Ah. Daar is de volgende BN’er die het licht heeft gezien.

Dave Roelvink, bekend van met 180 km/u onder invloed rijden en de Lambo van Mo Bicep om een paal vouwen, gooit het roer om! Zoals bijna alle C-sterren die in het afgelopen jaar geen shows meer hebben proberen om het roer om te gooien. In een interview met Beau Monde zegt Roelvink dat hij nu geluk uit zichzelf haalt.

Tot een paar jaar geleden was hij vooral bezig met aan de buitenwereld te laten zien wat hij had: “Totdat ik ontdekte dat die manier van leven heel leeg is. Ik besef nu dat geluk echt vanbinnen zit. Als je opstaat met het idee dat je je goed voelt, zonder dat je je ergens zorgen over hoeft te maken. Geen stress, gewoon lekker je ding doen.”

Dave, die onlangs nog een ode aan drank op Insta postte, zegt ook te zijn gestopt met roken en drinken. Succes Dave!

7 reacties op “Dave Roelvink is een vervelende hippie geworden

 1. Robbie zegt:

  Dave stopt ook 80x per jaar met drinken. In dat ene programma met ‘de Roelvinkjes’ was die ook weer gepakt met drank op, en je raad het al ook toen beloofde en zweerde hij plechtig te stoppen met zuipen…… Proost Dave!!!

  0
  0
 2. IQ watcher zegt:

  Als dit helder licht het gewoon bij een paar foto shoots houdt voor 1 of ander pauperblad. Verder geen aandacht aan besteden en geen ander podium geven.
  Het kan allemaal zo simpel zijn mahja….we leven nou eenmaal in een compleet verpauperde samenleving waar domheid geen tijd kent….
  des te lager je IQ, des te meer geld je verdiend.

  0
  0
 3. allochtoon zegt:

  Als iemand ten positiefe tot inzigt komt is dat prijsenswaardig.
  Tim Knol is ook so iemant. 40 kilo afgevallen. Kan baas Jan wat fan leren

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.