Dave Roelvink geeft jaar brandstof weg

Hij natuurlijk niet, want dat kan ie niet eens betalen. Wie kan tegenwoordig wel benzine betalen? Bier is nog goedkoper. Maar goed, Dave maakt reclame voor iets en dan kan je 365 dagen peut gratis halen. En ik ben geen liefhebber van BN’ertjes die steeds acties aanprijzen, maar het is crisis. En een jaar voor noppes tanken klinkt als muziek in de oren.

Oh wacht. Nu lees ik: “De winaar krijg maximaal 1250 liter vergoed”. Naast dat winnaar met dubbel n is kunnen we wel stellen dat een jaar lang geen 1250 liter is. Het is nog geen 17 keer tanken als je een beetje een forse auto rijdt. Wat een k*tactie, Dave! Is verdomme net zo nep als die tanden van je.

21 reacties op “Dave Roelvink geeft jaar brandstof weg

 1. Adolf Hitler zegt:

  In deze tijden is 1250 liter benzine anders een klein fortuin waard. We worden zo kankker hard genaaid door Rutte en consorten. Het wordt steeds gekker.

  22
  10
  • Ludo Sanders zegt:

   Beste Adolf, Gelukkig is 1250 liter benzine genoeg om “kankker” te krijgen als jij het allemaal zelf opdrinkt. Ik hoop dat het een langzame pijnlijke dood wordt voor je.

   11
   10
   • oppo snoes zegt:

    Na 77 jaar kan deze jongeman toch wel een tweede kans krijgen zeker. Doe niet zo raar en gun Adolf een tweede leven. Misschien probeert hij zijn leven te beteren.

    10
    2
     • RuDolf zegt:

      Nou, nou, wat een haat jegens Adolf. Hij is hier en daar wat over de schreef gegaan, maar het was toch niet allemaal slecht wat deze man heeft gedaan. Enige clementie lijkt mij in deze gepast.

      4
      0
  • Hallelujah. zegt:

   Actie voor de fans.

   Het opknopen van PiemelBoy en hem met lange stokken tot bloedpulp slaan.
   Daarna pissen we allemaal over zijn rottende lijk en zingen Halleluja.

   13
   1
 2. Een plezierige uitgave zegt:

  Ik geef 1000 liter brandstof weg om het haatvarken Roos te cremeren.
  Zomaar omdat het kan en omdat Nederland verlost raakt van de zure volgevroten haatbig

  3
  16
  • De Blowende Rechter zegt:

   Ik zie wel ruimte om jou op te sporen en te vervolgen wegens het aanzetten tot een misdrijf.

   Ik hoop dat je het fijn in de gevangenis.

   13
   2
 3. Follow the Money zegt:

  Hé janneman wij begrijpen dat mensen met grote wagens als een dikke Range Rover dit een bullshit actie vinden. Niet iedereen heeft een 3 dubbel inkomen ( aandelen backseat.org / bijna 40k 5€ leden / en een beetje Jans review ) dus ja dan heb je makkelijk lullen.

  1
  2
 4. Pa Stinaak zegt:

  Maximaal 1250L tot een maximale waarde van … Addertjes addertjes. Juristen en marketeers. Als je maar hapt en geen claim kunt maken want staat in de voorwaarden. De goedkoopste manier van volgers kopen dit.

  0
  0
  • Normale man zegt:

   Is dit niet dat drugsrunnertje die een paar auto’s kapot reed in kennelijke staat? En dan in een actie zitten voor letselschade. Raar.

   3
   0
   • Geert van der Staaf zegt:

    Deze heeft die porceleinen stiften in z’n bek en reed een dure auto in de prak tien hij pakketjes cocaïne moest afleveren op een adresje in Buitenveldert.
    En zn broertje Donnie is een grote loser die nog niet eens terug wilde naar expeditie Robinson omdat hij zweren op z’n scrotum kreeg omdat z’n schaamhaar aan het ingroeien was.
    Één treurige bedoening die hele familie.

    2
    0
 5. Troelvink zegt:

  Dat is toch die gast die ze eigen heeft laten filmen toen hij door een ‘naïef’ rijkeluismeisje werd gekloven in het zwembad van haar ouders en ondertussen hun huis liet leegstelen en tegen de rechter zei dat hij wilde bemiddelen maar werd veroordeeld. Begrijp niet dat bedrijven hem niet boycotten en geassocieerd met hem willen worden.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.