Dat was dan VI Vandaag

Zoals gisteren reeds een wijs heer hier schreef: de eerste uitzending wordt altijd goed bekeken. Bijna 1,1 miljoen mensen deden de moeite om naar de VI heren te kijken aangevuld met de immer zure Eus. “De volgende dag kan je er met gemak 300k vanaf halen (voorspelling du jour).” En ver zat die voorspelling er niet vanaf, het werden 840 duizend kijkers.

En het zal nog veel verder dalen, want er is dus geen ene moer aan. De hoop dat het Veronica Inside sfeertje van voor de racisme-uitzending terug zou komen is er niet. Wat zeg ik, het is niet om aan te gluren. Er zit geen lijn in en er is geen enkele chemie tussen de vaste bezetting. Laat staan dat je dan de boer van Peter R de Vries erbij zet, die geen enkele interessante mening heeft. Ik weet dat Peter R een soort halfgod voor mensen is geworden sinds hij dood is, maar waarom moet zijn broer dan opeens op de buis? Dat was met Pim Fortuyn en zijn broers nou ook niet echt een succes. Enfin, VI Vandaag kan nu al de prullenbak in. John de Mol flopt doorrrrrrrr.

18 reacties op “Dat was dan VI Vandaag

  • W. Genee zegt:

   1.000.000 kijkers + 500.000 kijkers ≠ 2.000.000 kijkers. Uitgaand dat het allemaal unieke kijkers zijn, kom je niet in de buurt van deze aantallen. Daarnaast denk ik dat van TV kijkend Nederland zeker 80% niet naar Jan en Dennis willen kijken…

   4
   12
 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Het echo van Ladyshave heeft het programma de nek omgedraaid. Gijp is een prachtkerel, en die Derksen wordt met de dag zuurder en zuurder. Gijp en Boskamp zouden het goed doen, af en toe Hansie Hansie erbij en afscheid nemen van de rest.

  20
  2
 2. inteelt indianus zegt:

  was te voorspellen 3 uitgemolken personen
  de gijp lacht om zichzelf
  derksen is de weg kwijt en denkt alles goed te weten
  en dan de ladyshave die overbetaalde nikskunner

  5
  1
 3. Rogier Nigtevecht zegt:

  De broer van Peter Rudolf komt wat over als een half uitgebroede Mungol. Het is niet voor niets dat ie in het onderwijs werkt, zo een beschermde omgeving met elk jaar hetzelfde script.

  6
  0
 4. Derksen Insight zegt:

  Ik heb een kabeltje met Peter is R niet meer de Vries. Hij vindt VI helemaal niets. Hij denkt R aan om terug naar aarde te komen. Het kan zo niet langer.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.