Dat valt tegen van Frank van Etten

Godnondeju! Was Frank van Etten eerst nog een enorme held. Wat zeg ik, een verzetsman en vrijheidsstrijder. De nieuwe Gandhi (met geweld), moeder Teresa (zonder hoofddoek) en Boeddha (met kort lontje), maar niets blijkt minder waar. Frank van Etten is gewoon een ordinaire oplichter.

Dat zegt Reality.FBI en die zegt vrijwel altijd de waarheid. Meneertje de braderiezanger heeft poen geleend en dat niet terugbetaald. En als ik ergens een broertje dood aan heb zijn het wel mensen die geld van je lenen, maar dat niet terugbetalen. En als je daar iets tegen Frank van Etten over zegt gaat ie dreigen en wil ie je ook gelijk een beurt geven. Rare man. Van voetstuk afgevallen. Bah!

26 reacties op “Dat valt tegen van Frank van Etten

  • Piet zegt:

   Waar is het hele verhaal dan?
   En waarom is deze getatoeëerde aap een held en een verzetsman en een vrijheidsstrijder?

   Ik wil dan nou wel ff wete waarom hij verschillende tienduizenden euro’s nodig had en waarvoor?
   En ik wil nou wel ff weten met welke smoes hij dat vrouwtje zo ver heeft gekregen?
   Heet dat vrouwtje misschien Glennis Grace? Die heeft ook koffers met zwart geld thuis liggen én die is ook braderie-zsngeres zonder werk.

   11
   2
  • Witneus en Pim zegt:

   Frank van Etten is toch een zéér grote naam in de Nederlandstalige muziekscene. Misschien ken je wel 1 van zijn grootste hits “leef als een zigeuner, lach als een clown”. Maar deze man is al jaren van God los. Heeft met dat ene nummer meer dan 1 miljoen verdiend, en dat heeft ie volledig opgemaakt met zijn neus.

   2
   0
 1. Robbie zegt:

  Dit soort dingen leg je toch contractueel vast?? Dus als het om zijn cd gaat, lijkt het me logisch dat de leningverstrekker zijn geld terug wil hebben en kan krijgen. Als het om zijn vethok gaat, vrees ik dat dat binnenkort word opgedoekt dus fluiten naar je geld. Tis nou eenmaal een man met een huisje op wielen……..

  9
  0
 2. Henkie over de rug Kamp zegt:

  Je bent echt een mongool als je die braderiezanger op wielen geld leent. Iedereen weet toch waar hij vandaan komt. Daar zijn ze niet van het terugbetalen en meer van het probeer maar terug te halen.

  10
  2
 3. Adje van Kladje zegt:

  Gerard en Ronnie zijn zeker weer op vrije voeten? De afpersers van volkszanger Frank van Etten werden door de rechtbank veroordeeld tot zeven en acht jaar cel.
  Maandenlang hebben ze Frank bedreigd en afgeperst en terwijl hij optrad twee Mercedessen van hem in brand hebben gestoken.

  6
  1
 4. Jan Jansen zegt:

  Waren zijn auto’s ook niet om de haverklap in de brand gestoken, dat zal ook niet voor niets geweest zijn, het gaat de laatste tijd niet zo goed met de Nederlandse artiesten.🤣
  We hebben van alles rondlopen Pedofielen , bipolaire coke junks en ook nog een in de schulden gestoken volkszanger.
  Je zou Hazes Junior bijna vergeten zijn.

  2
  0
 5. Roger kremer zegt:

  Braderie zanger frank is een van de grootste artiesten van Nederland met dijk van een stem en een goede reputatie gelukkig weten veel mensen bter

  12
  2
  • Peter zegt:

   Hee Roger

   Poh wat heb ik jou een paar goeie tikken verkocht in Amsterdam jonge. Winterland Amsterdam toen je die DVD speler van Mo had gejat en die fietsen in Volendam.

   1
   7
  • Tjerk zegt:

   Kijk maar uit met deze familie ik ben nu 2 maanden bezig om alles en iedereen te verzamelen die nog wat geld van deze Frank van Etten krijgt de teller staat op 5 meldingen met in totaal €95,000 dit moet nu is stoppen overal lopen te lenen en geld te vragen voor reclame nou daar komt niets van terecht als iedereen z’n geld en spullen gaat halen staat er niets meer in z’n huis en kan hij op z’n fiets naar z’n zwarte klussen ! We zijn bezig met gesprekken hij wil zo graag op tv nou dat is geregeld

   0
   0
   • Klaas zegt:

    Kunnen wij niet alles gaan bundelen want wij hebben ook een enorme lijst met schuldeisers van de heer Frank van Etten, maar ook van zoon Jamy van Etten want die zit ook in het oplichters pad net zoals zijn vader.. de appel valt niet ver van de boom dus.

    2
    0
 6. Melcon zegt:

  He Frank als je dit leest. Wanneer betaal je het autoschadebedrijf in Vaassen eens?
  Staat nog een dikke rekening van je open he pisbak!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.