D-Day voor Famke Louise en Roddelpraat

famke

Vandaag is het dan zover. Het kort geding tegen Roddelpraat aangespannen door Famke Jantina Louise Meijer (Famke Louise) is vanmiddag. Famke Louise en Roddelpraat, gaat over de uitzending van 26 januari waarin wij een liedje van de zangeres lieten horen. Echt heel kort is dat kort geding dan ook weer niet. En wat haalt het nu nog uit? Werkelijk iedereen heeft het al gezien en gehoord.

Maar goed. De aanval van de tegenpartij is duidelijk. Ze proberen Jan en Dennis als de meest verschrikkelijk mensen ooit neer te zetten en vragen daarna een schadevergoeding. Maar wij hebben MC Radboudje, dus we maken ons nergens zorgen om. Nou ja, om zijn rekening.

17 reacties op “D-Day voor Famke Louise en Roddelpraat

 1. Gnoe zegt:

  Ik snap dit hele kort geding niet. Het staat al overal, ze heeft het zelf ooit geplaatst enz.
  Kansloos!!! Zet hem op
  En hoe zit het met Dennis en Van der Valk?? Is er geschikt dat we er niets meer over horen??

  76
  0
 2. DrTosti zegt:

  Succes heren!! Op een weergaloze verpletterende overwinning!!! Geef der van katoen!

  24
  0
 3. Eefje zegt:

  Misschien is Famke nog wat pissed vanwege de minne beurt die Dennis haar in het verleden heeft bezorgd.

  29
  0
 4. Frank D. zegt:

  Ik had dat ‘stukje muziek’ al eerder gehoord en het werd duidelijk waarom Famke nooit lacht. Je hoort zo links en rechts wel eens wat. Moeilijke jeugd, niet veel kansen in het leven en een beetje prutsen in een studio is de enige uitweg. Omgeven van aasgieren die het zwakzinnige meisje uitbuiten.

  9
  0
 5. Jan Jansen zegt:

  Dit is echt een super dom wijf, dat wijf is lelijk laat haar voor een carrière door Jan en alleman afwerken over een paar jaar hoor je niks meer van die heks heb nu al medelijden met dat kind van haar.

  8
  0
 6. rollins zegt:

  Hoe maak je een wet over het beledigen van mensen? Hoe maak je het strafbaar om mensen te beledigen? Beledigd zijn is subjectief. Het heeft alles te maken met jou als individu of collectief, of een groep of een samenleving of een gemeenschap. Je morele conditionering, je religieuze overtuigingen. Wat mij beledigt, zal jou misschien niet beledigen.

  -Steve Hughes.

  6
  0
  • Philip uit eindhoven zegt:

   Hij zou een keer een afspraak met genee kunnen maken. Hij wilt vast zn ladyshave er overheen halen.

   0
   0

Reacties zijn gesloten.