D-Day voor Famke Louise en Roddelpraat

famke

Vandaag is het dan zover. Het kort geding tegen Roddelpraat aangespannen door Famke Jantina Louise Meijer (Famke Louise) is vanmiddag. Het gaat over de uitzending van 26 januari waarin wij een liedje van de zangeres lieten horen. Echt heel kort is dat kort geding dan ook weer niet. En wat haalt het nu nog uit? Werkelijk iedereen heeft het al gezien en gehoord.

Maar goed. De aanval van de tegenpartij is duidelijk. Ze proberen Jan en Dennis als de meest verschrikkelijk mensen ooit neer te zetten en vragen daarna een schadevergoeding. Maar wij hebben MC Radboudje, dus we maken ons nergens zorgen om. Nou ja, om zijn rekening.

17 reacties op “D-Day voor Famke Louise en Roddelpraat

 1. Gnoe zegt:

  Ik snap dit hele kort geding niet. Het staat al overal, ze heeft het zelf ooit geplaatst enz.
  Kansloos!!! Zet hem op
  En hoe zit het met Dennis en Van der Valk?? Is er geschikt dat we er niets meer over horen??

  76
  0
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Dure manier van aandacht vragen, als je met je gejank nier mee de pictures kunt halen, dan maar met kansloze rechtszaken! Rusland zou dit door de speakers moeten jagen tegen de Nazi Zalenski, 10x effectiever dan nucleaire aanvallen!

  17
  18
  • Fox zegt:

   Famke?? Haal de k weg en er blijft Fake over. Want dat is ze, wat een vreselijke arrogante kop heeft ze en dan heb ik het nog niet eens over haar domme gedrag. Vreselijk, ik doe niet meer mee geval. Jan en Dennis, jullie moeten gewoon deze rechtzaak met twee vingers in de neus winnen. Ik hoop dat de rechter dan wel de gerechtelijke koste op haar verhaald.

   0
   5
 3. Robbie zegt:

  Heel veel succes gasten, en we horen pas later de beslissing las ik. Maar hopelijk word er gehakt van Famke gemaakt, die denkt ook dat ze werkelijk alles is………..

  15
  0
 4. Frank D. zegt:

  Ik had dat ‘stukje muziek’ al eerder gehoord en het werd duidelijk waarom Famke nooit lacht. Je hoort zo links en rechts wel eens wat. Moeilijke jeugd, niet veel kansen in het leven en een beetje prutsen in een studio is de enige uitweg. Omgeven van aasgieren die het zwakzinnige meisje uitbuiten.

  9
  0
 5. Jan Jansen zegt:

  Dit is echt een super dom wijf, dat wijf is lelijk laat haar voor een carrière door Jan en alleman afwerken over een paar jaar hoor je niks meer van die heks heb nu al medelijden met dat kind van haar.

  8
  0
 6. rollins zegt:

  Hoe maak je een wet over het beledigen van mensen? Hoe maak je het strafbaar om mensen te beledigen? Beledigd zijn is subjectief. Het heeft alles te maken met jou als individu of collectief, of een groep of een samenleving of een gemeenschap. Je morele conditionering, je religieuze overtuigingen. Wat mij beledigt, zal jou misschien niet beledigen.

  -Steve Hughes.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.