Uit eerste hand

Comeback André Hazes stelt niets voor: ‘hij zingt slechts drie liedjes’

Comeback André Hazes stelt niets voor: 'hij zingt slechts drie liedjes'

Comeback André Hazes stelt niets voor. Een bron van Yvonne Coldeweijer laat haar weten dat hij maar drie liedjes gaat zingen en zelfs gevraagd heeft of hij het mocht playbacken. De kaartverkoop van het evenement ‘Holland Zingt Hazes’ ging al ontzettend slecht, maar nu hoef je helemaal niet meer op kaartverkoop te rekenen.

Slechte kaartverkoop voor Holland Zingt Hazes

Het werd groots aangekondigd: André Hazes maakt zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. Zijn fans konden meteen tickets gaan kopen voor het evenement. Daar bleek al snel dat de kaartverkoop onwijs slecht ging. Nog steeds zijn de shows niet uitverkocht, dus hij heeft nog weinig fans over.

Comeback André Hazes stelt niets voor

Maar nu kunnen we al helemaal vaststellen dat Holland Zingt Hazes nooit meer uitverkocht gaat raken, want Dré gaat voor zijn ‘grootse comeback’ maar drie liedjes zingen. En zelfs voor het zingen van die enkele nummers heeft hij aan de organisatie gevraagd of hij het mocht playbacken. Hou toch op…

Playbacken

Onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer legt op Instagram uit: “Hij heeft zelfs aan de organisatie gevraagd of het mogelijk was dat hij deze mocht playbacken. Wauwww. Blijkbaar is hij nog steeds erg onzeker over zijn stem en of hij de noten wel haalt.” Je gaat je dan afvragen waarom hij in de eerste plaats zanger wil zijn. Denk daar niet te lang over na: het is gewoon de makkelijkste weg als zoon van wijlen André Hazes. Het zou inderdaad mooi zijn als die luilak iets anders gaat doen wat het nalatenschap van zijn vader niet verpest.

Nog geen reacties