Chantal Janzen naar Roddelpraat: ‘Daar ga ik over nadenken’

Chantal Janzen naar Roddelpraat

Chantal Janzen naar Roddelpraat. Ja, ja, ja…! Leuker nieuws kan je toch niet hebben op de zondagmiddag. Het is grijs en grauw buiten en het zonnetje is ver te zoeken, maar dan… Als je het echt niet verwacht: een kleine zonnestraal. De kans dat Chantal Janzen te gast komt in de uitzending van Roddelpraat.

Dennis pakte een bloem en plukte deze blaadje voor blaadje kaal en ging de opties af: ‘ik dm haar’, ‘ik dm haar niet’, ‘ik dm haar’, ‘ik dm haar niet’. Toen bepaalde het lot dat het uitkwam op ‘ik dm haar’ en dat is precies wat Dennieboy deed. Hij waagde de kans en complimenteerde haar met een stukje in haar blad waar Kevins van Roddelpraat aan het woord kwamen.

“Zou jij het leuk vinden om eens als gast bij Roddelpraat te zitten?” vroeg Dennis. De prachtige mevrouw Janzen antwoordde hierop verbazingwekkend genoeg met: “Daar ga ik even over nadenken, goed?” Wauw, wauw, wauw. Hoe mooi zou het zijn als deze vrouw tussen ons in komt zitten bij een uitzending?

Wat denken jullie ervan, Kevins? Stuur Chantal een hele lieve dm met de vraag of ze alsjeblieft bij Roddelpraat wil komen zitten. We denken kans te maken!

Chantal Janzen Gast Roddelpraat
Chantal Janzen naar Roddelpraat: 'Daar ga ik over nadenken' 3