Televisie

Chantal Janzen is ziek

Chantal Janzen is ziek

Chantal Janzen is ziek en haar hele gezin met haar. Zij zijn net als de rest van Nederland ook te grazen genomen door de griep. Ze deelt haar op Instagram hoe haar weekend eruit heeft gezien.

Chantal Janzen is ziek

De gezellig Chantal Janzen is ziek. En zij niet alleen, want haar gezin heeft ook last van de griep. Zelf zit ze vermoeid met rode oogjes terwijl haar kind vooral veel heeft overgegeven. Hoe het vandaag met haar gaat is onbekend.

Acht keer overgeven

Vrijdagnacht heeft haar zoontje meermaals overgegeven, maar staat zaterdag alweer volop te zingen. Zelf voelt Chantal zich nog helemaal niet goed. Ze schrijft: “De kleuter moest 8x spugen vannacht. Maar blijkbaar is t er ook allemaal uit en ok, want wij zitten hier als twee dooien met rode ogen op de keukenvloer te Lego’en en hij zingt voluit dansend: ‘we will we will rock you’.”

Heftig heersende griep

Wat is het toch leuk om jonge kinderen te hebben ten tijden van een heftig heersende griep. Kots hier, kots daar… Maar je weet: het is de griep maar. Wow… Schud ik zo even uit het mouwtje! Het komt helemaal goed, Chantalleke. Je bent niet de enige. Het gaat wel weer over.

Nog geen reacties