Chantal Janzen geeft bier aan zoontje

Chantal post vandaag twee foto’s in haar story die een wat wazige bedoeling hebben. Het lijkt alsof ze haar zoontje bier heeft gegeven.

En dat is natuurlijk een vreemd verhaal, want wie doet nou zoiets? Oh, ja de familievloggers Bellinga’s of zo… Of ze haar zoontje nou echt bier heeft gegeven weten we niet, maar die suggestie wordt hier in ieder geval wel gewekt, dus het is een vreemde situatie…

42 reacties op “Chantal Janzen geeft bier aan zoontje

  • Bigblackcocksmatter zegt:

   Echt als deze ooit voorover gebogen in me slaapkamer, dan neukte ik haar zo ongelooflijk hard en lang in haar reet. Dat de ontlasting uit haar neusgaten komt.

   6
   16
  • Joyce zegt:

   Ik weet dat Jan meerdere uren per dag bezig is met dickpicks sturen naar jonge meiden op instagram. Ook vraagt hij of hij ze urenlang mag beffen. Ik vind dit prima!

   6
   4
 1. Marketing bureau top4fun zegt:

  In navolging van Rogier lanceert Jan ook zijn eigen kledinglijn. Het nieuwe merk heet ‘febU2’, insiders weten echter dat je de eerste 3 letters omdraait. befU2

  6
  3
 2. Ken uw geschiedenis zegt:

  In de periode van 1515 tot 1533 beschrijft Ariosto vooral hoe Jan na de ontdekking van de ontrouw van zijn geliefde Anouk als een woedende razende vernieler overal verderf bracht totdat hij zijn bezinning terug kreeg.

  3
  2
 3. Ken uw geschiedenis zegt:

  In de periode van 1515 tot 1533 beschrijft Ariosto vooral hoe Jan na de ontdekking van de ontrouw van zijn geliefde Anouk als een woedende razende vernieler overal verderf bracht.

  0
  3
 4. Nieuw in de Roddelpraatshop voor de dames zegt:

  zitkussens met het hoofd van Jan met zijn tong uit de mond
  Natuurlijk mogen mannen ook een kussen bestellen
  Speciaal voor deze kussens een spray met biggenzweet bij te bestellen voor extra beleving

  2
  4
     • Oh oh wat grappig zegt:

      Oh oh wat ben je toch weer grappig 010, lach me werkelijk de kolere. Succes verder met je gestoorde haat op ome Jan 🤮

      0
      3
     • Manege het edele befpaerd zegt:

      Ik kom niet uit 010, en heb zeer zeker geen hekel aan Jan, integendeel. Wat is er mis met wat humor? Waarom ben je zo zuur? We branden elkaar hier tot de grond af, dat heet vrijheid van meningsuiting. Ga maar naar Fok.

      3
      1
     • Fout bezig zegt:

      Jawel, want je verwerkte vroeger weleens 010 in je nick als reactie op Steven, die dan weer 040 had verwerkt in zijn nick. En als je de genoemde comment geen bedreiging vind, tja, dan zijn we echt uitgepraat jongen.

      0
      3
    • Manege het edele befpaerd zegt:

     Wat een figuur ben jij, ik heb niks met die steven, 040? of 010 van doen dus zoek het lekker uit, waar haal je het überhaupt vandaan? Succes met je waanideeën knul, slaap lekker

     4
     0
    • Manege het edele befpaerd zegt:

     Heel vervelend voor je maar Rijnmond ben ik niet en ik heb ook niemand bedreigt, je maakt je schuldig aan laster en bent mij onjuist aan het beschuldigen, genoeg.

     2
     0
     • Court zegt:

      Klaag me maar aan dan, kan ik Dennis sommeren om de gegevens van je begintijd aan me te overhandigen, en kunnen we aan de hand daarvan zien waar je vandaan komt.

      0
      2
    • Manege het edele befpaerd zegt:

     Ja lieve jongen, ik kom uit het noorden en niet uit Rotterdam gelukkig. Stop maar met je valse aantijgingen en zoek hulp voor je waanideeën want ik kan je niet helpen. Succes

     3
     0
     • Court (2) zegt:

      Met je IP adres kan je recente activiteit gemonitord worden. En dan zou je zien dat tijdens het posten van die bedreiging aan het adres van ome Jan, je activiteit had onder een VPN of een ander anonymous network.

      0
      1
 5. Afkickcentrum Spanje Beffos Finitos No Morros zegt:

  Jan is aangekomen en vroeg na 1 uur al of de minibar weer gevuld kon worden. De manager vroeg aan Jan waarom hij 4 extra handdoeken mee wilde nemen naar het strand ? ??

  3
  1
 6. gilly bates zegt:

  op vliegvelden zijn veel mensen uit andere tijdzones dus smorgens voor chantal is wellicht halverwege vlucht voor mensen op reis etc. niet te lang bij stil staan eigenlijk

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.