Uit eerste hand

Bridget Maasland wil ook #metoo aandacht

Bridget Maasland verbaast zich over Roddelpraatkijker

Dat zag je in de vorige #metoo hoos ook. Eerst kwamen er hele nare verhalen naar boven van misbruik, aanranding en verkrachting. Daarna werden ze steeds lichter. En vervolgens kwamen de mensen die graag ook even meededen voor een portie aandacht. Wie anders dan Bridget Maasland hoort bij die laatste categorie.

Want wat hieronder beschreven wordt is niet leuk, maar kom op. Het gaat nu over misbruik van een minderjarige bij Marco B. Het gaat nu om verkrachting bij Ali B. Het gaat niet over een leraar die spierballen rolt en fysiek dichtbij komt in de jaren ’80. Dit is gewoon aandachtsvragerij.

Ik zal je nog eens wat vertellen. Jan had in die jaren ’80 een leraar die hem mishandelde. Slaan, knijpen, vingers omdraaien, noem het maar op. Toen zijn moeder daar iets van zei werd ze door het hoofd van de school verteld dat het aan Jan zelf lag. Hij zou de leraar hebben uitgedaagd met zijn gedrag. Jantje van school gehaald. En moet hij nu ook even gaan piepen? “Hallo! Ik heb ook wat meegemaakt hoor.” Stel je niet zo verschrikkelijk aan.

https://www.instagram.com/p/CZ6n8RyNX9U/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties