Bridget Maasland verbaast zich over Roddelpraatkijker

Bridget Maasland 1

Nu denk ik dat Bridget Maasland zich over werkelijk alles verbaast, want als die met haar hoofd schudt hoor je een erwt heen en weer rammelen. Maar goed, het eenzame narcistische vrouwtje begrijpt er niks van dat Roddelpraat met een crowdfund de enorme kosten wil financieren van het bezopen kort geding. En dat terwijl we het in nog geen 24 uur bij elkaar hebben. Eet dat, Bridget.

Het is volgens haar “de omgekeerde wereld” of zoiets. Wat ze daarmee bedoelt weet ze zelf ook niet. Zoals Bridget nogal veel niet begrijpt. En dan dat hersenloze commentaar van die Famke Louise. Mijn hemel, wat een achterlijke wijven.

28 reacties op “Bridget Maasland verbaast zich over Roddelpraatkijker

 1. Raymond Reddington zegt:

  dIt iS wEl EeN bEetJe dE oMGekEErde wEreLd. Aldus de zure pappige ex cougar van Dreetje junior. Dikke doei troela 😂😂😂😂😂😂😂😂

  114
  1
  • Gijs zegt:

   Dat wijf spoort niet walgelijk .wij gunnen het jullie gewoon. Al lukte mij het gisteren niet om ook te doneren denk dat het te druk was maar ben blij dat jullie het bij elkaar hebben. Ik drink nog een keer uit jullie roddelpraat mok 💋

   13
   1
  • Juice over juice zegt:

   Sneue Frigit je laten nemen door dreetje die na 3x klaar was oh nee je vond Johnny de Mol lekkerder alleen Johnny jouw niet daarom ging hij maar 3x over je heen en negeerde jouw hopeloze berichtjes. Oh wacht ze hebben allebei jou helemaal niet serieus genomen. Het heeft jou alleen maar geld gekost en zij hebben jou uitgekotst, jij moest bijleggen . Lijkt wel de omgekeerde wereld in jouw hoofd. Poep jij nou maar gewoon ijsklontjes en laat het daarbij. Next.

   9
   0
 2. rollins zegt:

  Mevrouw herkent authenticiteit en de waardering die daar mee gepaard gaat niet. Kan ook niet anders in een wereld die van haat en nijd aan elkaar hangt. Maar goed, het is Maasland. Dat is de krant van gisteren en de reden waarom de kat er niet op wil pissen.

  26
  0
 3. Bunkers zegt:

  Bridget Maasland mag de kutschurft krijgen. Wat ze even vergeet is dat jan en dennis 3-0 achter staan omdat ze geen advertenties mogen genereren en gecanceld worden en zodoende minder inkomsten hebben dan famke louise. Dat het recht haar kant op valt verbaast mij heel erg en ik zou het eeuwig zonde vinden als onze Jan en Dennis op deze manier voorgoed monddood zouden worden gemaakt. Daarom lappen wij wel voor MC Radboud. Hoop wel dat jullie nog in hoger beroep gaan, want dit kan écht niet.

  40
  0
 4. Respect ✌️ zegt:

  Ach die Bridget toch, je gooit er een paar glazen drank in en haar slip zakt automatisch naar de enkels en elke sloeber die zin heeft mag erover heen.

  16
  0
 5. Het slachtoffer van Ali zegt:

  Ik zei nog zo tegen Ali: ik doe niet meer mee! Maar toch heeft hij zijn kolossale puddingbuks in mij gestoken.

  Groetjes van iemand anders dan Famke!

  11
  0
 6. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Het boeit niet wat jij vindt, Bridget! Gewoon de autocue oplezen en verder je zure bek houden.

  10
  0
 7. Geen fan van Bridget maar nog minder van Dennis en Jan zegt:

  Omdat Roddelpraat veel in het nieuws is dacht ik: laat ik eens kijken. Man wat een vrouwonvriendelijk zootje bij elkaar. In die erwt van Bridget zit nog meer verstand dan van Jan Roos en zielige Dennis én alle sympathisanten bij elkaar. Wat een kansloos groepje kneusjes bij elkaar

  2
  33
  • Boosssssscalie zegt:

   Flikker toch op joh ! Ze pakken iedereen keihard aan. Zeker hunzelf. Over elkaar maken ze allerergste grappen, dat weet je als je vaste kijker bent. Vrouwonvriendelijk? Ik ben een vrouw en ik heb me nog nooit beledigd gevoeld want dat is namelijk een keuze. Satire is een vorm van kunst die blijkbaar nogal onderschat wordt, dat licht eerder aan jouw intelligentie dan aan hen. Zuurpruim daar zou ik je naam maar in veranderen dan deze anderhalve doodsaaie alinea who cares dat je geen fan van wie dan ook bent, ga lekker je horoscoop in de Telegraaf lezen terwijl je dat laatste restje van jouw hersens uitkakt op de plee, fucking Linda dat je bent.

   30
   1
  • Timmy zegt:

   Vrouwonvriendelijk is een pisbak. In deze context toont ze zich een seksistisch denker. Pas maar op voor de wokies. Geen fan, mooi oordelend comment en één uit het boekje waar het oordeel dat men over een ander velt ons veel leert over die oordeeld en weinig tot niets over de beoordeelde. Oordeelt en gij zult geoordeelt worden las ik laatst ergens. Ik zal een voledige analyse achterwege laten. Want er zit te veel in die paar regels.

   1
   0
 8. Teleurgesteld zegt:

  Waarom ging je niet in hoger beroep, vanwege partijdige rechter enzo…

  Normaal zou je hier gewoon mee wegkomen, aangezien het al online stond voordat jullie het hebben uitgezonden.. mja…

  2
  0
 9. Monopoly zegt:

  Misschien kan ze zich weer ordinair laten vingeren op de volgende huwelijk met dit keer een oma slip tot aan haar enkels?

  2
  0
 10. Umfufu zegt:

  Beetje jammer Bridge, maar kan het te maken hebben met het feit dat jij jouw kort geding tegen Santegoeds (ook) verloor en niemand een crowdfund startte voor jouw kosten ? Of heeft Dreetje die afgetikt ? Dan staat hij binnenkort voor je deur om een en ander terug te vragen in verband met zijn gok / drank / coke / moeder / speed (goedkoper dan coke) verslaving.
  Het mooie is dat alle juichers van nu, straks tegen dit precedent aan mogen hikken, wanneer ze zelf iets “verkeerds” roepen.
  Behalve de dames, want deze rechter is gevoelig voor vrouwentranen.
  “Ik dah naht mahr mah”

  0
  0

Reacties zijn gesloten.