Bridget Maasland boos op moslims

Bridget Maasland vindt het belachelijk dat vanwege Ramadan de avondklok van 21:00 naar 22:00 uur gaat. De presentatrice van RTL Boulevard en voormalige cougar van Dreetje Hazes zegt dat een uitzondering voor moslims bezopen is omdat er met kerst ook niets veranderde voor de rest van de bevolking.

“Nu komt de ramadan eraan en daar willen ze eigenlijk een uitzondering voor maken, of daar wordt voor gepleit, dat er dan toch meer mensen bij elkaar over de vloer mogen komen na zonsondergang.” Fridget heeft natuurlijk wel een punt. Waarom is nu opeens een uurtje later wel mogelijk, terwijl Rutte in januari zei dat later dan 21:00 onmogelijk was: “Na die tijd neemt de effectiviteit van de maatregel enorm af.” Aha, alleen is dat blijkbaar geen probleem meer blijkbaar.

Het lijkt er op dat de overheid dus beter naar de wensen van Mohammedanen luistert dan naar de rest van Nederland, dus graag zouden we moslims iets willen vragen. Zouden jullie aan Mark Rutte kunnen vragen of de horeca weer open mag? We willen ons namelijk heel graag op een terrasje weer eens volgieten. Joe!

20 reacties op “Bridget Maasland boos op moslims

 1. Robbie zegt:

  Ze heeft wel gelijk, onder de noemer handhaving en zomertijd, Rutte durfde niet 1 keer het woord ramadan in de mond te nemen. Maarja we hebben er toch een uurtje bij, bedankt moslims.

  0
  0
 2. Harry zegt:

  Ze heeft gelijk het is niet acceptabel dat vanwegen de ramadan de lockdown regels worden aangepast dat is smerige geiten neukers maar ramadan vieren in hun eigen land

  0
  0
  • Berjan zegt:

   Sorry Harry, ook jij moet eerst nadenken voor je iets schrijft. Iedereen wil de lockdown weg hebben en vooral de avondklok. Ik denk niet dat de avondklok zoveel uitmaakt. Ieder weldenkend mens weet dat komende zaterdag/zondag de zomertijd begint. Dit betekend langer licht. Nu wil men iedereen een uur langer buiten laten kunnen zijn of bij vrienden, en dan is het weer niet goed.

   Moslims uitmaken voor geitenneukers is iets dat alleen kleine kinderen doen. Stoer achter een computer.

   0
   0
 3. Patrick Ster zegt:

  Als eerst geloofde ik niet in zo erg in de Islamisering van Nederland maar het wordt steeds gekker. Dit gaat ook niet zomaar opgelost worden. En dan heb je idioten als Sigrid Kaag die doen alsof er niks aan de hand is. Dan zeg ik tegen haar, ga lekker in Amsterdam-West kijken… Bridget heeft gewoon gelijk.

  0
  0
  • Berjan zegt:

   Ja, vooral ook selectief.. Men weet ook niet meer dat de avondklok pas eind januari is ingesteld. Dus bij kerst mocht je zelf na 23 uur nog bij je familie zijn. Wat wil je nog meer?

   0
   0
  • erik zegt:

   blijkbaar? ik begrijp ook niet steeds die rassen haat. J snap t wel. Zolang wij maar als mens tegen mekaar vechten, dan kan de (pedo) eilite zn gangetje gaan. T puntensysteem invoeren en iedereen aansluiten op de 5g grid. Het china systeem. Dat wil je echt niet!…
   Maar niemand durft. Ja De boeren ,ziekenhuispersoneel. staking hier en daar..
   Nee we moeten verenigen. Alle mensen in NL. Als het nu om de omstreden Coron maatregelen gaat, kermisexplitanten, boeren, aardbevingslachtoffers, winkeliers, horeca. Dat zijn miljoenen mensen. Ipv. de enkele duizend elke week op museumplein die met grof geweld word neergeknuppeld.. dan staan we daar zo met 200.000 man. nou dan heb je minstens 500.000 politie nodig om dat misdaadbolwerk in den haag te verdedigen. KOMOP zeg. laat je ook niet blijmaken met een basisinkomen van 1500 euro. want die pakken ze toch zo ookk weer af.

   0
   0
   • Berjan zegt:

    Goede post, alleen jammer van je aluhoedje over 5G en de pedo elite.. Tevens denk je blijkbaar dat er een misdaadbolwerk is in den Haag. Beetje een wappie uitspraak. Iedereen kan in Nederland in de politiek gaan en een partij oprichten. Als je genoeg kiezers hebt althans, dat blijkt wel uit de records die iedere 4 jaar gebroken worden qua partijen op de kieslijst. Dit toont maar aan dat Den Haag open is voor iedereen, zelfs voor de boerenpartij. En je roept hierbij op tot geweld tegen politici.
    Achteraf gezien dus toch niet een heel goede post.

    0
    0
 4. Bob Willer Mediacourant zegt:

  Kaag (Al-kaq haar Palistijnse achternaam) riep als eerste na dat de verkiezingen dat de avondklok aangepast moest worden, die zag de ramadan al aankomen. Na haar verkiezingswinst kwam ze de fractiekamer in lopen en bracht de as-salaam, de islamitische vredegroet, foor haar rechterhand te brengen naar eh… waar bij ons het hart zit.
  Nederland zal steeds verder islamiseren 🤦🏻‍♂️

  0
  0
  • Berjan zegt:

   Wat dom zeg. Kaag is gewoon Kaag en komt uit Nederland. Je kan wel overal AL voorzetten en pretenderen dat het Arabisch is. Maar dat geloven alleen wappies.

   En waarom zou nu het verruimen van de avondklok in verband staan met ramadan? Mensen die zeuren dat met kerst minder mocht dan nu moeten niet zo vreemd doen. Toen was er nog geen avondklok, dat ten eerste. Ten tweede was toen nog niemand ingeënt. Geen wonder dat er toen minder mocht.

   Lijkt erop dat ik een van de weinige linksere mensen ben die roddelpraat volgt. Voor de rest alleen maar enge rechtse meningen van mensen die de feiten niet zo belangrijk vinden. Lekker islam bashen, dat is het enige wat mensen hier doen. Die blonde vrouw als eerste.

   0
   0
 5. Rico Verhoeven zegt:

  Ik zou haar wel doen hoor!
  Ben ook wel laagdrempelig moet ik zeggen. Fabiola was een makkelijk slachtoffer.
  Die had ook een lekker nat kutje, maar vooral een knoepert van een kut. Die voelt het alleen nog maar als er een staafmixer in gaat van minimaal 35 cm.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.