Relletjes

Bridget Maasland bespreekt ex-vriend bij RTL Boulevard

Bridget Maasland verbaast zich over Roddelpraatkijker

Bridget Maasland bespreekt ex-vriend André Hazes bij RTL Boulevard. Op Twitter gaat het los over het ongemak wat dit met zich mee bracht.

Ironisch genoeg moest de grootste narcist van Nederland over haar ex-vriend praten in een uitzending op televisie. Bridget moest een item presenteren over haar ex-vriendje André Hazes die een nieuwe documentaire heeft, waar ze zelf notabene ooit onderdeel van was. ONGEMAKKELIJK.

En ja, het gaat nu even veel over Dreetje junior, maar helaas kunnen we niet anders, want dit is schijnbaar het nieuws van de week. We zijn er zelf ook wel een beetje klaar mee, maar het is natuurlijk wel hilarisch dat precies Bridget nu het item over haar ex moet gaan behandelen.

Op Twitter vindt men het ook zichtbaar grappig, want er worden veel tweets over geplaatst. “Welke masochist maakt de planning bij RTL Boulevard en laat Bridget de docu over Hazes jr. bespreken. Ietwat ongemakkelijk wel…”, valt op Twitter te lezen. Anderen noemen het ook zeer pijnlijk, maar één ding weten we met z’n allen wel zeker: ‘Brid, meid… Pak het op als een stoere en professionele meid en wij zeggen er ook niks meer over.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties