BREEK! Roddelpraat heeft nieuwe tafel

Ik ben niet zo van de vernieuwingen. Dat heeft alles met een licht autisme te maken, naar het schijnt. Ik laat liever de boel de boel, maar ons Dennis is een waar binnenhuisarchitect. Die schildert leuke gekke kleurtjes op de muur en af en toe koopt ie een nieuw stukje meubilair. De ouderwets houten Roddelpraat-tafel is in de rukbunker te Almere-Poort vervangen door iets wits en glimmends.

En dat had van mij (Jan) niet gehoeven. Maar wie ben ik om die jongen zijn hobby te ontzeggen. Overigens staat in de achtergrond een crosstrainer. Daar staat de Nederlandse David Beckham niet dagelijks op, vandaar de spektietjes.

30 reacties op “BREEK! Roddelpraat heeft nieuwe tafel

 1. Robbie zegt:

  Ik wil wel ff stapje verder gaan. Die oude tafel ziet er erg stoffig en goor uit met zijn rukdoek erop en ook die actiontas stoort me enorm goedkope meuk. Die tafel komt vast van Marktplaats die er overigens ook niet heel degelijk uitziet. Eigenlijk kan het me gewoon geen geen reet roesten man. Wat ik dan wel vreemd vind is dat er een rook/koolmonoxide melder op de tafel ligt met een nieuwe tafel in huis hoef je die niet te vervangen hoor Dennis…………

  5
  25
 2. Michiel van den Koppel zegt:

  Waarom heeft niemand het over die laptop in het midden die vaak hele stukken van de greenscreen beelden aan de onderkant blokkeert voor de kijker. Das IMO iets wat eerder verbetrrd kan worden.

  10
  0
 3. DrTosti zegt:

  @Dennis. Het is algemeen bekend dat een weerspiegelende witte tafel bij een greenscreen gaat reflecteren en de key de tafel overneemt. Regel 1 met tv maken.

  2
  0
 4. gym motivation zegt:

  832229 285536Im not certain why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this concern or is it a problem on my end? Ill check back later and see if the issue nonetheless exists. 788727

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.