BREEK: Auto van Tukkertje L. te koop

Dennis Jan Auto

Het zal toch niet? Het zal toch niet! Proberen we een keer iemand te helpen krijg je dit. Het is inderdaad een zeer nette auto, maar niet van de eerste eigenaar, Gerrit (stiefvader van Tukkertje). Je bent namelijk de derde eigenaar. Deze hebben wij, met alle mensen die hebben gestort, voor jullie gekocht omdat jouw auto in elkaar was gebeukt. En nu zet je hem anderhalve maand later doodleuk te koop.

En het erge is nog welk bedrag je vraagt. Dat is al helemaal een klap in onze smoel. Dat je een ondankbaar stuk vreten bent is 1 ding, maar een koekenbakker qua vraagprijs is helemaal wat. We hebben drie ruggen meer voor dat kreng betaald, ouwe laaielichter. Laatste keer dat we wat doen voor mensen in nood. Krijg nou ff lekker de tering en de tyfus erbij.

unnamed

161 reacties op “BREEK: Auto van Tukkertje L. te koop

  • Tukkertje Lorenzo Official zegt:

   Geen grappen maken jij. Ik heb Dennis en Jan vorige week al gevraagd wanneer ze een nieuwe auto zouden fixen, want ik heb simpelweg geen zin om in deze ghettobak rond te rijden.

   6
   63
   • Tukkertje Lorenzo Official zegt:

    Deze auto heeft geen stoelverwarming, lane assist, side assist, automatische parkeerassistent, adaptive cruisecontrol, dus wat moet ik er in vredesnaam mee. Echt een bak voor debielen.

    8
    11
  • Kuttekop zegt:

   Is mischien een beetje ondankbaar! Maar deze mr heeft er nooit om gevraagd, mischien heeft hij het geld hard nodig! En kan hij deze niet onderhouden

   1
   19
  • Thucydides zegt:

   Right, as the world goes, is only in question between equals in power. The strong do as they please. The weak suffer what they must

   0
   0
 1. Proem zegt:

  Bedrag lekker terug eissen en aan een goed doel geven. De voedsel bank ofzo. Hebben ze er toch nog een beetje profijt van. Dom volk.

  127
  1
  • Tukkersponsor zegt:

   Dit is echt enorm aso… Ik denk ook wel twee keer na de volgende keer dat ik mijn pinpas trek

   26
   0
  • pinguinboy zegt:

   heb nu totaal geen medeleiden meer met die dikke lulrenzo en flikkertje gerrit, gotverdomme van een wanvolk zeg

   5
   0
  • Colinda zegt:

   Jullie hebben express een opvallende auto gekocht zodat hij steeds weer werd herkend. Jullie hadden uit fatsoen een normale 2 kleur auto moeten kopen. Alles is bij jullie met voor bedachte rade. Ik geef hem groot gelijk hij kan niet eens fatsoenlijk ergens heen met die auto. En nu vallen jullie hem lastig voor weer publiciteit . Kneuzen

   10
   54
  • Glimworrem zegt:

   Dat was de enige optie lamlul omdat we zo’n tokkie geen dure auto kunnen geven omdat ie ook al aan een uitkering zit.

   3
   0
  • Rotterdam zegt:

   Denk niet dat Lorenzo hier iets mee te maken heeft of te verwijten valt.
   Bovendien: is toch Gerrits auto? Dan mag Gerrit toch lekker zelf weten wat hij er mee doet?

   9
   16
   • Colinda zegt:

    Helemaal gelijk. Ze hebben hem express een opvallende auto gedaan ze konden niet eens fatsoenlijk weg. waar is de rest van het geld Wat over is???

    2
    17
   • Colinda zegt:

    Gvd steeds word mijn reacties verwijderd. Zegt ook genoeg. Vieze publiciteit trekkers. Had de. Jullie hem maar een fatsoenlijke auto moeten kopen. En geen opvallende. En nu word gerrit bedreigt door jullie pffff. War is de rest van het opgehaalde geld.

    1
    20
   • Brabo zegt:

    Je reacties worden niet verwijderd zure pruim.
    En ze moeten godverdomme blij zijn dat ze een auto gekregen hebben. De rest van ‘t geld wordt ergens beheerd want die minkukels kunnen niet met geld omgaan.

    8
    0
   • BozeBlanke(hetero)Meneer zegt:

    Ik denk dat Gerrit zijn verjaardag cadeautjes ook dezelfde dag nog op marktplaats zet als hij jarig is geweest.. nogal ondankbaar als je het mij vraagt.

    3
    0
 2. zuurpruim zegt:

  Dit hebben jullie over jezelf afgeroepen. Zaken doen met achterbuurt-types. Niet alleen zwakbegaafd, maar ook nog eens tuig van de richel. Hebben jullie zijn filmpjes nooit bekeken?

  26
  6
 3. Niet leukkk zegt:

  Heel smerige streek, blij dat ik niet heb gedoneerd aan dat achterbakse volk. Verbreek de banden meteen met deze mannen!

  20
  0
 4. Handige harrie zegt:

  Ik heb uit eerste hand vernomen dat de schokdemper rechtsvoor na het instappen van Lorenzo uit 2 losse delen bestaat, dus vandaar waarschijnlijk ook deze bodemprijs.

  14
  0
 5. NakkeTukkertje Lorenzo zegt:

  Waarschijnlijk staat ons Tukkertje hier los van, en is het gewoon die vent die we bij was die de boel eraan naait…

  8
  0
 6. De snikkel van Alice zegt:

  Deze streek is nog walgelijker dan Dominique weesie
  BAH! Geld terug naar iedereen
  Ik zeg ook mijn back me op

  5
  15
  • Joggem zegt:

   Wel erg overdreven Alice, maar ik snap je punt wel. De meeste donateurs hier zijn al eens hard geneukt door Powned. Ik ook. Als Jan en Dennis dit wisten dan hadden ze die auto natuurlijk nooit cadeau gedaan. Ze zijn wel indirect verantwoordelijk dus een excuses in de volgende uitzending zou wel op z’n plaats zijn.

   3
   1
 7. Die dikke uit de jury zegt:

  Deze had je kunnen zien aankomen…

  Kanslozen der maatschappij die hun dag invullen met bierdrinken en vooral niet willen werken, zijn te dom om door te hebben wat ze doen..

  Hoofdgedachte is: hoe voorzie ik mijzelf van mijn 1e levensbehoefte ALCOHOL.

  Daarmee is in die verschrompelde pinda elk middel toegestaan, zo ook de verkoop van een geschenk van het Nederlands publiek.

  Belastingdienst, leest u mee? Direct na verkoop met terugwerkende kracht de prijs van de auto korten op de uitkering, inclusief een verlaging als boete op basis van het genereren van niet opgegeven inkomen uit handel.

  KAPOTMAKEN zulke gasten

  11
  1
 8. Fuck Lorenzo en zijn kuttekop pa zegt:

  Wat hadden jullie anders verwacht van die volgevreten parasiet? Ik ben blij dat ik geen cent aan die wandelende vuilniszak heb gegeven.

  12
  0
 9. Lalala zegt:

  Dit is ook nog eens een handelaar dus waarschijnlijk heeft hij de auto nog goedkoper gekocht van Lorenzo…vies ondankbaar volk zeg!

  3
  0
 10. CokeWoke zegt:

  De vader heet Gerrit maar waarom is de verkoper dan Johan en waar is de print die op de motorkap zat?

  1
  1
 11. Joggem zegt:

  In alle eerlijkheid.. Ik vind het eigenlijk best wel kwalijk. De ‘ruimhartige’ donatie die ik heb gedaan is dus gewoon weg! Je zag in die video al dat ze teleurgesteld waren met deze auto. Als het aan hun lag dan hadden ze liever een dikke pooier-bak gekregen. Helaas heeft Roddelpraat dit niet zien aankomen. Ergens zijn jullie wel verantwoordelijk. Ook omdat in de video meerdermalen naar voren komt hoe ‘jullie’ dit geregeld hebben. @donateurs: Blijf kritisch met online doneren. @Roddelpraat Blijf voorzichtig met het geld van jullie donateurs. De meeste Roddelpraat donateurs zijn al een eerder flink gekontjebonkt door Dominique Weesie van Powned.

  Het is jullie wel vergeven hoor! Het is even slikken en weer doorgaan. Alleen de 0,50 cent die ik heb gedoneerd vanaf mijn Wajong ben ik 100% kwijt.

  Joggem

  10
  2
 12. Lamme Jan zegt:

  Die mongool is zo gek nog niet. Wie goed doet, onmoet goed. Benieuwd wie er nu gekukkig wordt met dit ralleymonster?

  0
  0
 13. Sandert nsb schimmelruft en Japio de clown zegt:

  Stumpertje Lorenzo de duo presentator straks bij sneuneus vrouwenmeppert Sjeuni de Mol jr met zijn kleine kromme penis. Walgelijk duo

  1
  0
 14. Hans zegt:

  Leest zijn uitkeringsinstantie mee? Korten op zijn uitkering lijkt mij wel op z’n plaats en het minste wat zou moeten gebeuren.

  4
  0
 15. Geen advocaat maar wel dik zegt:

  Aan de ene kant snap ik het wel dat gerrit die wagen heeft weggedaan. Hij was ook wel echt spuuglelijk.

  Aan de andere kant vind ik t niet echt netjes richting de kijkers van roddelpraat en dennis en jan, gezien hij de auto heeft gehad.

  Erg apart ook wel dat lorenzo hier niks van weet (zoals te zien op zijn insta story)??
  Ik zou het geld terug eisen, want dit hoort echt niet.

  0
  0
 16. Melani Huilstruik zegt:

  Vieze dikke onnozele pad
  Dat schreef ik ieder jaar aan de depressieve postbode
  Maar nu aan jou lorenzo kwal

  2
  0
 17. Brutus zegt:

  Nog een crowdfunding om die Bolle te euthaniseren en per Hummer xxxl begrafenisauto te transporteren naar een vuilnisoven

  2
  0
 18. Winston Gerstonovic zegt:

  Lijkt me een leuk autootje voor Lorenzo’s stiefvader Gerrit want die zit binnenkort zonder auto en dat is zielig. Laten we deze auto voor hem kopen. Er was toch nog wat van ons geld over? En ja ik ben beschikbaar als ambassadeur voor de Roddelpraat postcode tombola. Voor een onkostenvergoeding van € 400K wil ik jaarlijks wel een paar uurtjes vrijmaken.

  0
  1

Reacties zijn gesloten.