Televisie

Bram Moszkowicz is een treurig geval geworden

Bram Moszkowicz is een treurig geval geworden

Kom op zeg. Bram Moszkowicz was ooit een van onze grootste (niet qua lengte) advocaten van het land. De man had een enorme reputatie en deed de grootste zaken. En nu is het niks meer. Niet eens meer advocaat. Hij zit een beetje als opvulling in tv-programma’s zogenaamd de alleswetende jurist uit te hangen. En het ergste is nog dat hij alleen maar als PR-machine komt, niet als expert.

Bram Moszkowicz is een treurig geval geworden

Zo neemt Bram Moszkowicz het heel toevallig altijd op voor mensen die in de stal van zijn zoon Nathan, de manager van onder andere Lil’ Kleine, zitten. En laat Bram nou juist daarover allemaal praatjes hebben. Zo zegt ie dat het onbegrijpelijk is dat het Openbaar Ministerie in beroep gaat tegen de vrijlating van de dwergrapper. “Ik bagatelliseer het niet, maar het is natuurlijk niet een poging tot doodslag ofzo. Ik zal wel weer wat horen nu. Het is ernstig wat er gebeurd is – laat dat duidelijk zijn, daar zijn we het ook over eens – maar om daarvoor in beroep te gaan vind ik weer een tweede.” Goh, en laat nou de advocaat van Jorik de vriendin van Bram zijn.

Ook de dochter van Marco Borsato zit in de stal van Nathan en dus ging Bram vol op het orgel om de jongedame die aangifte tegen Marco deed voor de bus te gooien. Hij dacht dat het een wraakactie betrof en geen misbruik. Bram Moszkowicz is niet serieus te nemen na zijn laatste media-optredens. Als ie dat überhaupt nog wel was.

Nog geen reacties