Bram Krikke heeft een leuk quizje

Naast een belachelijk lekker wijf heeft Bram ook een snor. En met die snor kan hij hele leuke quizjes maken, zoals wie ben ik met mijn snor. Vandaag zijn er drie foto’s waarop Bram een andere snordrager nadoet. Weten jullie welke 3 het zijn?

Ok, de laatste is de homofiele broer van Tom Cruising, denk ik.

28 reacties op “Bram Krikke heeft een leuk quizje

 1. Rinus Rukwind zegt:

  Ik zou die Bram Krikke eens flink over zijn bek willen schijten, dat de klonten diarree in dat snorrtje plakken, zoiets als op de foto, maar dan met mijn stront over zijn bakkes. Daarna mag hij mij pijpen en daarna stuur ik hem door naar Jan Roos, die graag aan zijn poepgat gelikt wil worden door jongens met een snorretje. Tja de big uit Bergen is ook van de boys

  10
  37
 2. Profiel van een vette big🐷 zegt:

  Jan Roos is een jatmoos want niks uit eerste hand
  Een zware alcoholist en een vroegbejaarde met varkens plofkop
  Een echtbreker want ging vreemd
  En verbitterde hater

  3
  17
 3. Wim Pel zegt:

  Welke snor? Mijn Turkse tante heeft nog een betere snor dan Brammeke. Dat is is net niks die behaarde bovenlip. Dat mag geen snor heten. En ik weet iets over Bram zijn chick dat ik niet deel. Lekker puh.

  8
  0
 4. Jan het vette varken uit Bergen🐷 zegt:

  5 euro
  Kom op
  5 euro
  Of wil je hik hik
  Dat ik de deurwaarder stuur hik burph
  5 euro en anders maakt Radboudje je kapot stuk hik
  Proost 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

  1
  10
 5. Coen Snoep zegt:

  Mijn wensgast voor Roddelpraat. Dennieboy en Bram zijn nog steeds goed samen volgens mij dus dat moet toc een keertje kunnen?

  2
  0
 6. trollhunter zegt:

  Ik kots op Jan Roos
  Beantwoordt mijn mail niet.
  Wel de donaties pakken
  Dit vind ik van Roos🤮🤮🤮🤮🤮🐷🐷🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🐷🤮🤮

  1
  9
 7. zweetnel zegt:

  Raadsel: vrouwen die houden van berengeur onder de oksels, komen als strontvliegen op mij af. Ra, ra wie ben ik? (beer = mannetjesvarken)

  1
  3
 8. Rinus Rukwind zegt:

  Charly zou maar al te graag het kontje van Bram willen snuiven, terwijl hij zich laat aftrekken door Bram.

  Neppe Rinus Rukwind, sterf.

  4
  2
 9. zakhooi zegt:

  Hij heeft het lichaam van een zak hooi.
  Die snor helpt hem in geen geval meer.
  Hij moet dus wel heel rijk zijn om een lekkere chick te krijgen

  6
  0
  • Anti Alles zegt:

   Eens, wat een slasaus figuur heeft deze jonge…Als je toch ergens iets aan kan doen is het je lichaam. Hier kan een dame toch geen natte snee van krijgen zou je zeggen….Zijn kop , met dat mislukte 2e wereldoorlog snorretje, heeft hij ook niet mee.

   3
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.