BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise

Ja ja! In nog geen 24 uur is er gewoon 27k binnen om MC Radboudje en de advocaat van dat achterlijke w**f te betalen. Wat zijn we blij met jullie, Roddelpraatvrienden. Dit is de ultieme middelvinger naar politiek correcte rechters, woke mainstream media en andere vrijheid van meningsuiting haters.

We zijn jullie zo verschrikkelijk dankbaar. Wat een helden. Echt een keertje sprakeloos. We nemen er eentje op jullie, tijgers.

59 reacties op “BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise

  • Dominique W zegt:

   Inmiddels 30 ruggen opgehaald kan Dennis nog mooi ff de tank van zijn Porsche volgooien en Jan mogen weer Achmed boodschappen laten doen voor zijn vrijdag review.
   Mannen gefeliciteerd enne volgende keer misschien een andere raadsman contracteren?

   22
   4
   • Tim zegt:

    Twee keer MC radboutje. Twee keer een zaak die niet te verliezen was. Twee keer geld weg. Ik zou zeggen, niets leren en hopen op drie keer scheepsrecht

    23
    0
   • Hele verhaal stinkt. zegt:

    Ja of een tumneel… 😂😂😂 Dit slaat toch nergens op? Zet je aan het denken: hoeveel mensen deze “rechter” nog meer “schuldig” heeft bevonden… Zou Radboutje sieren als hij dit nu in hoger beroep compleet sloopt en een onderzoek naar die rechter laat instellen naar haar “uitspraken” in het verlee… en per direct haar op non actief laat zetten. Daarna moet er een onderzoek komen aan wie deze rechter gelieerd is. Waarschijnlijk heeft die advocaat van haar banden met die rechter. Ws is het niet eens het idee van Famke geweest om dit kort geding te starten maar is het haar aangeboden… Ws zitten die zure huilstruiken op de grachten met hun banden met de zuidas erachter. Ws zit Jan zijn eigen nicht die al een tijd op dit plannetje zat te broeden en ook in dat wereldje zit erachter.. De oplossing is vaak simpel en ligt dicht bij huis Jan…

    4
    3
 1. Pieter zegt:

  Lekker vroeg aan de borrel.
  Gooi nog maar een blokje in de vuurkorf.
  We maken er een gezellige middag van. Met om zes uur een nieuwe aflevering.

  24
  2
 2. peter zegt:

  Misschien eens een betere advocaat nemen?! Dus NIET een duurdere, maar eentje die wat kundiger is, want tot nu toe worden jullie waardeloos juridisch verdedigt.

  58
  0
  • Linkmiegel zegt:

   Ja precies, als er enige vorm van partijdigheid was had Radbout de rechtbank moeten wraken. Dat heeft hij nagelaten in mijn optiek. Verder zou het Radboutje ook sieren als hij voortaan zaken van roddelpraat aanneemt op een No cure no pay agreement.

   Ik zou in ieder geval de crowdfund actie laten doorlopen om in ieder geval hoger beroep aan te tekenen.

   0
   0
 3. André zegt:

  Dat is toch een achterlijk wijf, wel een duur geintje Dennis Schouten, maar ik heb graag 5 euro gedoneerd voor deze rechterlijke blunder die de vrijheid van meningsuiting de nek om draait.

  37
  2
 4. Meer-mastruberen zegt:

  Dit is een gevalletje, iedereen weet hoe het écht zit en vrouwe justitia volgt haar gevoel i.p.v. feitelijke waarheden.

  Jongens, jullie content is van jong tot oud het tegengeluid wat we steunen. Jullie geluid is het geluid tegen de smerige wereld vol met Marco pedofielen, aanranders die vaak Ali B heette, smerige viswinkels, volgevreten kwallen met een volle portemonnee die denken dat alles kan. Jullie staan voor de hetero’s die nog trots zijn dat ze als man of vrouw geboren zijn en graag het andere geslacht (met toestemming) volledig uitelkaar willen trekken. Alles mag gezegd worden.

  Jan en zeker het kind van ons allemaal Dennis keken wat bezorgd gisteren?
  WIJ STAAN ACHTER JULLIE DIKZAK EN GLADDE RUKKER!!!

  Namens jullie achterban: de strijdbijl tegen die dyslectische downie is niet begraven toch?

  32
  1
 5. Sjors zegt:

  Roddelpraat makers en kijkers zijn hetzelfde joh. Haten op andere maar zelf geen haar beter zijn. Alleen maar commentaar op andere om jezelf een beetje een goed gevoel te geven🤣🤣🤣. We lachen binnenkort als Jan invalide is geslagen. En als dennieboy 2 kopschoppen krijgt heeft zal die voor altijd invalide zijn die door die tia’s van hem🤣🤣🤣. Of die Hannah roos wordt van der fiets getrapt lijkt me ook wel mooi

  1
  82
  • Mesjokke zegt:

   “Haten op andere maar zelf geen haar beter zijn.”
   – Jan invalide is geslagen
   – dennieboy 2 kopschoppen krijgt heeft zal die voor altijd invalide zijn.
   – Of die Hannah roos wordt van der fiets getrapt
   Zo maar een greep uit je tekst, jij vindt dit normaal? Het wordt serieus tijd om bepaalde mensen gedwongen op te nemen met zulke gedachten, je mag alles zeggen maar dit heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken, dit is oproepen tot geweld dus strafbaar, waarom je Hannah Roos erbij haalt is om nog verder te zakken als persoon, veel succes in je leven, dat je een keer volwassen mag worden.

   6
   1
 6. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Yes mannen, ik ben er ook weer bij. Goed dat jullie 27K hebben opgehaald.

  En nu kappen met die dislikes. Wordt er niet goed van

  14
  22
 7. Sjakie zegt:

  Gefeliciteerd! Tip: Bij een eventuele volgende rechtszaak neem dan een potje uienolie mee en smeer dit op je jukbeenderen onder je ogen. Tranen verzekerd en de rechter zal aan jullie kant staan.

  10
  0
 8. Bert zegt:

  Gelukkig zei mijn vrouw dat scheelt weer hoeven wij niet te doneren terwijl we in de schuldsanering zitten en wat denk je? toch heeft ze gestort, de schat.

  21
  2
 9. VERLOREN zegt:

  Nogmaals het hele verhaal is aardig kansloos.

  Beetje procederen om niks, terwijl er andere mensen echt in de shit zitten.

  Fantastisch hoor. Tijdverspillingen.

  6
  1
 10. Rico zegt:

  Allemaal doneren, wat een dom volk. Het succes wordt tevens hun ondergang. Je kunt niet alles zeggen en continue over de grens gaan onder het mom vrijheid van meningsuiting, ook daar zitten beperkingen aan. Als je stelselmatig mensen beledigd, zelfs de rechter, dan loop je het een keer op! Dit gaat nu een kettingreactie geven in medialand, meer processen gaan volgen en weer gaan jantje en Dennis bedelen om geld maar wel allebei een dikke auto blijven rijden! Binnenkort volgen meer mensen die ze voor de rechter gaan slepen, youtube gaat ze er dan af flikkeren en dan is het klaar met roddelpraat. Beter is om een beetje in te dimmen. Als je RP vergelijkt met hoe het een jaar geleden was dan is het alleen maar groffer en beledigender geworden en dat heeft zijn grenzen! Hun succes word hun ondergang nu.

  3
  24
 11. helderziende zegt:

  Alles voor een gebbetje, en alles voor het Geld, zo lang het maar belachelijk maakt en kwetst. En mochten we onze vingers branden, dan gaan we met de pet rond. Probleem opgelost. Maar wat zie ik in mijn glazen bol? Dat gaat een, twee, drie keer goed, maar dan wacht het slapen in de openlucht. Een afdakje van de Aldi biedt dan troost, wachtend op een Schultenbräublikje van een gulle gever.

  2
  11
 12. Ingrid van den broek zegt:

  lekker fijn gevoel met zijn allen gedaan, fuck de media en al zijn knechten.

  famke je bent een onverstaanbare domme doos, die geen enkel toegevoegde waarde heeft op deze planeet

  3
  0
 13. Karel de Groot zegt:

  Die flutrap van Fampke Loeieze heeft 1000x meer views op jullie you tube kanaal gehaald dan de laatste videoclip van madam op haar eigen you tube kanaal. Ze heeft zelfs bijna geen views meer op haar you tube kanaal.

  1
  0
 14. Vrouwelijke fan zegt:

  Super, ik heb gisteren ook gedoneerd maar waarom gaat het nu nog door? Waarom niet gesloten na behalen van bedrag? Wat gaat er dat extra geld gebeuren?

  1
  2
 15. hans van der vleuten zegt:

  Lieve 2, vanuit het verre Thailand, waar ik sinds mijn 31ste woon ( ben nu 65) wil ik jullie bedanken voor het maken van roddel-praat. Ik kijk er altijd naar uit. mochten jullie naar Thailand komen, dan kunnen jullie bij mij gratis logeren. Mijn vaste vriend/husband is eigenaar van een van de mooiste resorts in Thailand. ga naar google maps search junglemoon homestay bangsaray en ja Dennis willen wij wel even verwennen.. wat een schatje. Veel sucess met jullie programma en ik kijk uit naar de vlgd aflevering.. Mensen zoals jullie, en Jensen en Baudet staan voor gezond verstand. Gelukkig is mijn I.Q ook OK !!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.