BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise

Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

Ja ja! In nog geen 24 uur is er gewoon 27k binnen om MC Radboudje en de advocaat van dat achterlijke w**f te betalen. Wat zijn we blij met jullie, Roddelpraatvrienden. Dit is de ultieme middelvinger naar politiek correcte rechters, woke mainstream media en andere vrijheid van meningsuiting haters.

We zijn jullie zo verschrikkelijk dankbaar. Wat een helden. Echt een keertje sprakeloos. We nemen er eentje op jullie, tijgers.

WhatsApp Image 2022 03 16 at 7.52.17 PM
WhatsApp Image 2022 03 17 at 2.07.07 PM

59 reacties op “BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise

 1. popke zegt:

  hoger beroep gaan zal ik zeggen!!! niet voor jullie maar voor de Nederlandse rechtsstaat

  67
  1
 2. Pieter zegt:

  Lekker vroeg aan de borrel.
  Gooi nog maar een blokje in de vuurkorf.
  We maken er een gezellige middag van. Met om zes uur een nieuwe aflevering.

  24
  2
 3. peter zegt:

  Misschien eens een betere advocaat nemen?! Dus NIET een duurdere, maar eentje die wat kundiger is, want tot nu toe worden jullie waardeloos juridisch verdedigt.

  58
  0
 4. André zegt:

  Dat is toch een achterlijk wijf, wel een duur geintje Dennis Schouten, maar ik heb graag 5 euro gedoneerd voor deze rechterlijke blunder die de vrijheid van meningsuiting de nek om draait.

  37
  2
 5. Meer-mastruberen zegt:

  Dit is een gevalletje, iedereen weet hoe het écht zit en vrouwe justitia volgt haar gevoel i.p.v. feitelijke waarheden.

  Jongens, jullie content is van jong tot oud het tegengeluid wat we steunen. Jullie geluid is het geluid tegen de smerige wereld vol met Marco pedofielen, aanranders die vaak Ali B heette, smerige viswinkels, volgevreten kwallen met een volle portemonnee die denken dat alles kan. Jullie staan voor de hetero’s die nog trots zijn dat ze als man of vrouw geboren zijn en graag het andere geslacht (met toestemming) volledig uitelkaar willen trekken. Alles mag gezegd worden.

  Jan en zeker het kind van ons allemaal Dennis keken wat bezorgd gisteren?
  WIJ STAAN ACHTER JULLIE DIKZAK EN GLADDE RUKKER!!!

  Namens jullie achterban: de strijdbijl tegen die dyslectische downie is niet begraven toch?

  32
  1
 6. Sjors zegt:

  Roddelpraat makers en kijkers zijn hetzelfde joh. Haten op andere maar zelf geen haar beter zijn. Alleen maar commentaar op andere om jezelf een beetje een goed gevoel te geven🤣🤣🤣. We lachen binnenkort als Jan invalide is geslagen. En als dennieboy 2 kopschoppen krijgt heeft zal die voor altijd invalide zijn die door die tia’s van hem🤣🤣🤣. Of die Hannah roos wordt van der fiets getrapt lijkt me ook wel mooi

  1
  82
  • Mesjokke zegt:

   “Haten op andere maar zelf geen haar beter zijn.”
   – Jan invalide is geslagen
   – dennieboy 2 kopschoppen krijgt heeft zal die voor altijd invalide zijn.
   – Of die Hannah roos wordt van der fiets getrapt
   Zo maar een greep uit je tekst, jij vindt dit normaal? Het wordt serieus tijd om bepaalde mensen gedwongen op te nemen met zulke gedachten, je mag alles zeggen maar dit heeft niets met vrijheid van meningsuiting te maken, dit is oproepen tot geweld dus strafbaar, waarom je Hannah Roos erbij haalt is om nog verder te zakken als persoon, veel succes in je leven, dat je een keer volwassen mag worden.

   6
   1
 7. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Yes mannen, ik ben er ook weer bij. Goed dat jullie 27K hebben opgehaald.

  En nu kappen met die dislikes. Wordt er niet goed van

  14
  22
  • De Laatste Eer. zegt:

   Ga ’s deaud.

   Nøkgedrøg en je alter ego Stef Blok.

   Hoop je op de fandag tegen te komen. Dan breek ik je in mootjes en werp jou met al je ellende op de brandstapel. En dat is geen bluf.

   2
   7
 8. Sjakie zegt:

  Gefeliciteerd! Tip: Bij een eventuele volgende rechtszaak neem dan een potje uienolie mee en smeer dit op je jukbeenderen onder je ogen. Tranen verzekerd en de rechter zal aan jullie kant staan.

  10
  0
 9. Bert zegt:

  Gelukkig zei mijn vrouw dat scheelt weer hoeven wij niet te doneren terwijl we in de schuldsanering zitten en wat denk je? toch heeft ze gestort, de schat.

  21
  2
 10. VERLOREN zegt:

  Nogmaals het hele verhaal is aardig kansloos.

  Beetje procederen om niks, terwijl er andere mensen echt in de shit zitten.

  Fantastisch hoor. Tijdverspillingen.

  6
  1
 11. Respect ✌️ zegt:

  Wel erg vreemd dat ik de woorden ‘hoger beroep’ niet 1keer gehoord heb,lijkt mij toch het overwegen waard?

  16
  1
 12. Rico zegt:

  Allemaal doneren, wat een dom volk. Het succes wordt tevens hun ondergang. Je kunt niet alles zeggen en continue over de grens gaan onder het mom vrijheid van meningsuiting, ook daar zitten beperkingen aan. Als je stelselmatig mensen beledigd, zelfs de rechter, dan loop je het een keer op! Dit gaat nu een kettingreactie geven in medialand, meer processen gaan volgen en weer gaan jantje en Dennis bedelen om geld maar wel allebei een dikke auto blijven rijden! Binnenkort volgen meer mensen die ze voor de rechter gaan slepen, youtube gaat ze er dan af flikkeren en dan is het klaar met roddelpraat. Beter is om een beetje in te dimmen. Als je RP vergelijkt met hoe het een jaar geleden was dan is het alleen maar groffer en beledigender geworden en dat heeft zijn grenzen! Hun succes word hun ondergang nu.

  3
  24
 13. helderziende zegt:

  Alles voor een gebbetje, en alles voor het Geld, zo lang het maar belachelijk maakt en kwetst. En mochten we onze vingers branden, dan gaan we met de pet rond. Probleem opgelost. Maar wat zie ik in mijn glazen bol? Dat gaat een, twee, drie keer goed, maar dan wacht het slapen in de openlucht. Een afdakje van de Aldi biedt dan troost, wachtend op een Schultenbräublikje van een gulle gever.

  2
  11
 14. RangeRovervanonzedonaties zegt:

  Waar is de rectificatie? Dat moest toch binnen 24 uur na de uitspraak?

  0
  0
 15. Ingrid van den broek zegt:

  lekker fijn gevoel met zijn allen gedaan, fuck de media en al zijn knechten.

  famke je bent een onverstaanbare domme doos, die geen enkel toegevoegde waarde heeft op deze planeet

  3
  0
 16. Ronald zegt:

  Gefeliciteerd! Zelfs meer gedoneerd, dus lekker stukslaan bij de slijterij. Teveel lege flessen op de foto.
  En update je MacOS eens.

  1
  0
 17. klooster zegt:

  Weet dat jullie bedrag is bereikt.
  Maar toch donatie gedaan voor hoger beroep en anders maar een drankje voor jullie zelf🍻

  8
  0
 18. Karel de Groot zegt:

  Die flutrap van Fampke Loeieze heeft 1000x meer views op jullie you tube kanaal gehaald dan de laatste videoclip van madam op haar eigen you tube kanaal. Ze heeft zelfs bijna geen views meer op haar you tube kanaal.

  1
  0
 19. Jan roos zegt:

  Lijnbaan 34b Bergen

  Feestje bij mij thuis alle roddelpraat kijkers zijn welkom vanaf 23:30

  1
  1
 20. Vrouwelijke fan zegt:

  Super, ik heb gisteren ook gedoneerd maar waarom gaat het nu nog door? Waarom niet gesloten na behalen van bedrag? Wat gaat er dat extra geld gebeuren?

  1
  2

Reacties zijn gesloten.