Boef en Ali B zijn weer vriendjes

al-b-boef

Rapper en voormalig afperser Boef is weer terug in de armen van die arme Ali B, die bijna geen artiesten meer over had met zijn platenlabel Spec.

Sofiane Boussaadia, zoals de rapper voluit heet, piepte er vorig jaar tussenuit: “Voor mij is het tijd om verder te gaan en te groeien. Ik wil gewoon mijn eigen management en mijn boekingen doen en mijn eigen label runnen”, aldus Boed destijds. Nou, dat bleek dus een stuk moeilijker dan gedacht, want hij is weer terug op het oude nest. Zogenaamd omdat hij de samenwerking “miste”.

Nu nog betere raps afleveren dan “ik heb slaaptekort want ik slaap te kort” en misschien wordt het nog wat met de rapper.

163 reacties op “Boef en Ali B zijn weer vriendjes

 1. Lekker belangrijk zegt:

  Interesseert echt helemaal niemand dit. Lekker belangrijk die fake ass rappers. Ali B is sinds zijn allereerste album ook alleen maar minder gaan presteren en maakt alleen nog maar bagger.
  Boef heeft überhaupt nooit kunnen rappen en daarom kunnen en mogen we hem ook geen rapper noemen. Totaal niets-kunnende nobody die man.

  0
  0
 2. Henk de schoonmaker zegt:

  Ali Boef en Boef hebben zich weer gevonden en zo is ons mooie poederlandschap in Nederland er weer een stukker mooier op geworden. En ze leefden nog lang en gelukkig.

  0
  0
  • Onze sterreporter van Anus van Nederland zegt:

   Dit gaat zeker zijn vruchten afwerpen. Het kleine broertje ging uit zijn dakje en heeft meteen zijn vrouwtje en hotelkamertje verbouwd.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.