Uit eerste hand

BNN-VARA zoekt talent

BNNVARA

Dit is een stukje getikt door Jan Roos en het is heel emotioneel. Dus als je geen zin hebt om te janken nu wegklikken. Enfin, BNN-VARA zoekt talent. Maar dat is helemaal niet waar. Ze zoeken helemaal geen talent, want ze haten talent. Talent is namelijk karig. Talent komt niet veel voor. En mensen met talent laten zich niet sturen.

En daar zit het venijn. Als jij een talent bij BNN-VARA wil zijn moet je voldoen aan de volgende eisen: helemaal super multiculti en geen commentaar op de mislukte samenleving, anti-Amerika, helemaal hyper klimaatgekkie, 100% pro Palestina, LGHBTIQ++ lover, pro-democraten in de VS, anti-democratie in NL, ontkenner dat er maar twee geslachten zijn, links is tof en rechts is slecht, blank=wit, zwarte piet is racisme, eigenlijk is alles racisme, mannen zijn slecht, slavernij bestond alleen in “witte” landen, belasting betalen is heel leuk, belastinggeld ontvangen is nog beter, de NPO is echt heel erg divers, alles moet ook divers behalve BNN-VARA, Tim Hofman is een groot talent, genderneutraal is heul normaal, criminele rappers zijn liefde, tegen facisme maar wel alles in goed en fout indelen, facisme is echt heel erg rechts ondanks dat het een socialistische vertakking is, transformers zijn heel normaal, mensen die hetero zijn en hun sekse zijn zijn vies en slecht, alles is te “wit” en BNN-VARA is echt heel erg vernieuwend.

Ze haten talent. Ze willen dat je in de pas loopt en doet wat zij zeggen. Je mag helemaal niet uniek zijn of je eigen mening hebben. Bart de Graaff draait zich om in zijn graf.

[sc name=”bnnvara”]

Nog geen reacties