22 reacties op “BN’er wil Dennis en Jan kapot maken & Vlogs Don de Jong zijn nep | RoddelPraat

 1. Marc Verlinden zegt:

  Jullie moeten je kapot schamen dat je zo je trouwe kijkers behandeld! Eerst teasen met 2 afleveringen, en dan onder het motto “het is te ordinair” laten weten dat aflevering 3 en 4 niet online komen en je maar moet doneren om ze toch te zien. Sinds wanneer boeit jullie het wat dat het ordinair is? Jullie zijn altijd ordinair! Dit is gewoon een hele slappe en asociale manier om weer wat donaties binnen te harken! Het draait bij jullie inmiddels niet meer om wat jullie doen, maar puur om de centjes! Schaam jullie kapot! Geldwolven!

  1
  7
  • Pieter van de Houthaven zegt:

   Ga toch fietsen chagrijnig stuk hout.
   Ze leggen het toch prima uit.
   En als je er een paar knaken naartoe stuurt ter sponsoring krijg je ze alsnog.

   Niet zeuren om te zeuren, kansloze vetklont. Neem nog een kroketje en ga je in een hoekje schamen.

   3
   0
 2. Theresa Vermaat-te Bosboom zegt:

  OeeiJezuschrjstus, die Marc van der Linden zou toch met een dikke boog op de straat getrapt moeten worden om zo met z’n hakkelende verhaaltje de kijkertjes in de zeik te nemen?
  Nog afgezien van z’n activiteiten op de Griekse Heren website, waar ze Ferry Doedens binnen drie dagen hadden afgeserveerd bij de RTL duurt het een beetje langer met deze overgevingskrampopwekkende dikke Bozo de Clown.
  Het is erg onsmakelijk allemaal.

  2
  2
 3. Piet zegt:

  Dennis niet zeiken dat je niks hebt. Dan verkoop jij je Mercedes cla maar. En jan weer lekker lopen zeiken. Manmanmanman

  1
  4
 4. Rukkertje Lorenzo zegt:

  Jan, kun je wat minder vaak op de tafel slaan? Elke keer als ik RoddelPraat kijk, moet ik m’n subwoofer uitzetten

  2
  0
 5. Willem zegt:

  Toch wel mooi, dronken content maken lijkt prachtig tot je het nuchter terug gaat kijken.
  Mooie oplossing zo, meer van ik gooi m’n video in de groepsapp dan kunnen me vrienden lachen maar hoeft niet het hele dorp het te zien op Facebook.

  Jan en Dennis ik blijf lekker sponsoren en hoop op meer van dit soort projecten, er moet een keer wat moois uitkomen. De aanhouder wint

  2
  0
 6. Truus zegt:

  Jullie zijn zelf nep, vooral Dennis. Die bukt zich lekker voor Genee… En de rest van de bende. Jantje drinkt zich nog ff lam en Dennis een TIA maria

  1
  3
 7. Jan’s maatie(bijna ex) zegt:

  Ik was sponsor maar die extra uitzendingen heb ik sporadisch in mijn doosje gekregen. Als ik in de DM van Dennis slide kreeg ik geen antwoord. Communicatie en service 0,0 dus. Blijf wel jullie gratis uitzending kijken want jullie kraken de juiste mensen af. (Behalve Shirma Rouse, die werd onterecht door jullie afgekraakt)

  0
  0

Reacties zijn gesloten.