55 reacties op “BN’er loopt boos weg na ruzie met Jan Roos | RoddelPraat

  • Toon (man, 64j) zegt:

   Nou inderdaad, er had ook een lekkere tiener met dikke tieten en een strak shirtje op die plaats kunnen zitten (evt. doorschijnend). Misschien leuk voor de volgende keer?

   19
   5
  • Piet bloem zegt:

   Jezus wat gaat roddelpraat hard achteruit
   Kap aub met genetisch afval uit te nodigen
   Die debiel van vorige was ook totaal waardeloos

   33
   1
  • Benno zegt:

   Normaal een leuk programma, maar laatste 2 uitzendingen…Bagger…hoop dat komende uitzendingen beter zijn!

   24
   1
  • Vieze buurman zegt:

   Beter kappen met die nietszeggende gasten.. of ze durven zich nergens over uit te spreken (die nicht van vorige week) of ze hebben 0,0 talent (al die kudtvloggers + golddiggers) ..

   21
   1
  • Rory zegt:

   Ik ben redelijk fan van roddelpraat. Maar deze aflevering is gewoon niet leuk. Ik ken die beste dame niet. Maar de manier waarop zij afgezeken wordt door met name Jan is enorm triest. Ik hou van grove humor en alles waar roddelpraat tegenin gaat. Maar dit was onterechte vernedering van een persoon.

   2
   0
  • Dmsmdm zegt:

   Wat een drama uitzending! (Alweer) Neiging om te stoppen met doneren en te kijken. Nodig deze idioten niet uit en wanneer je ze uitnodigt, behandel ze wat beter.

   26
   3
 1. Osamab zegt:

  Jantje, het was slecht vandaag en vorige week was ook slecht.
  Het niveau holt met grote vaart achteruit.
  Zo jammer dit!

  31
  2
 2. Loopneus zegt:

  Slecht, Slechter, Slechst, 30 meter drap, de gasten van Roddelpraat… als er volgende week weer zo een Z artiest zit sla ik even over als je het niet erg vind.

  16
  3
 3. Lies zegt:

  🤣 verschrikkelijk dit maar vreselijk gelachen om de reacties van Jan waarvoor dank!

  9
  5
 4. Peppie zegt:

  Voor de eerste keer idioten afzeiken in de “studio” vond ik het best goed gelukt. Jan mag best wat harder zijn als zulke gasten blijven zitten. Ze huilde nog niet, dus mag best wat harder. Bedankt weer mannen.

  10
  19
 5. Raimon zegt:

  Ongelooflijk wat was dit ontzettend slecht zeg. Die gast was al slecht, maar Jan was nog veel slechter.

  22
  1
  • FanVanJan zegt:

   Jan nodig die lieve nicht Saskia eens uit, als je toch iedere halve zool laat komen kan zei ook wel aanschuiven!

   6
   1
 6. Funniks zegt:

  Jullie draaien het programma eigenhandig de nek om, niet slim. Zoals Kieft altijd zegt, die zijn een beetje in zichzelf gaan geloven. Oppassen heren voor je t weet is iedereen weg en ik kan jullie (in goede doen) niet missen.

  19
  2
 7. rattenverdelger zegt:

  Wat hebben jullie nou weer in huis gehaald. Een lelijke, ordinaire, naakte molrat met psoriasis. En maar ruften en andere mensen rook in het gezicht blazen. En wat mankeert jullie on die freak 2 keer hetzelfde valse deuntje te laten zingen? Gewoon verdelgen die handel.

  11
  0
 8. Tsjaad zegt:

  De heren Schouten en Roos hebben nog steeds niet begrepen dat de uitzendingen met gast (Coldeweijer uitgezonderd) gewoon nergens op slaan.
  Gewoon nog louter met z’n tweeën uitzendingen maken en anders gewoon een tijdje stoppen als er geen nieuws is.
  Als jullie doorgaan met al die dorpsgekken uit te nodigen dan is het snel klaar met Roddelpraat.

  16
  2
  • Sandeman zegt:

   Tenenkrommend deze uitzending… jammer. Dat mokkel voegt werkelijk niks toe maar om haar dan zo ontzettend af re zeiken ging mij ook weer veel te ver.. vorige week ook al. KAP met die flutgasten, verzin wat beter

   12
   1
 9. Klamme hand zegt:

  Ongekend kut dit. Duik de kroeg in en zend dat uit, allicht beter dan deze bende. Volgende week familie Tokkie te gast?
  Probeer het zonder de gamooltjes, het verval heeft genadeloos ingezet maar misschien is dit wel jullie manier om te stoppen en vervolgens de wereld jullie teloorgang te verwijten.
  Er is al enige tijd geen sprake meer van hersenactiviteit, wie trekt er aan de stekkert?

  3
  1
  • NormaalkanikwelomJanlachen zegt:

   Ik vond t totaal niet grappig.
   (Ik vond de jus parodie nog grappiger)
   Als iemand zo sportief is om te komen als gast, ga er dan wel wat respectvoller mee om.
   Natuurlijk mag je degene wel plagen en dissen, maar er zat nu geen enkele sympathie in, alleen maar naar beneden halen.
   Het was gewoon ook niet grappig en niet leueueueeueuk!
   Ik ben wel benieuwd hoe dit afliep gelijk na de uitzending.
   Normaal lijkt t of Jan dan best aardig is, maar dit keer echt geen enkele sympathie of respect voelde.

   8
   1
 10. Rs zegt:

  Jezus wat een slechte uitzending zonde van mijn tijd en dan het hoofd van dit artikel….bn-er loopt…. Het is helemaal niemand… Dat zo iemand überhaupt een podium krijgt…. Kansloos…de laatste paar uitzendingen vallen dat tegen.. Vroeger keek je uit naar de uitzendingen nu helaas niet meer…

  14
  2
 11. Jeff zegt:

  Jan Roos betrapt :

  Treinrukker actief op traject Hoorn, meer slachtoffers: “Zijn kwakje lag nog op de grond”

  2
  4
 12. Henk zegt:

  Als echte RoddelPraat fan en donateur spreek ik mijnzorg en ongenoegen uit. Deze laatste uitzending was onacceptabel. Ik begrijp satire etc etc. Maar deze uitzending was onverantwoord grof naar de gast. Ook al hebben jullie na de uitzending nog lang geknuffeld en vriendschap gesloten, dan nog is de uitzending onacceptabel! In mijn opvatting moet Jan VANDAAG nog excuses aanbieden. Zowel naar de gast als ook naar de kijkers. Zo niet, dan moet ik nog eens heel goed nadenken……

  16
  5
  • Apenpok zegt:

   Dat klinkt bijna als een woke gekkie over derksen. Het was stijlloos, kansloos en laag, maar iemand opdringen zn excuses direct te maken heb ik nooit begrepen. Het is niet gemeend en dan, slaap je dan beter? Alleen iets doen als je het echt meent

   4
   1
 13. Dave zegt:

  Leeeeeuk!
  Serieus leuke aflevering (Joh, heb komkommertijd gewoon een voordeel!?).
  En. Ballen Joyce.

  7
  4
 14. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Alsjeblieft…las dan een zomerstop in of zo. Wat een draak van een kerel, een walgelijke omgebouwde tokkie met grote handen. Na 5 minuten gestopt met kijken.

  3
  2
 15. Peter zegt:

  Stelletje jankers ! Was een leuke uitzending en minder viewers ligt aan YouTube. En dat gedreig met stoppen met doneren is helemaal zielig !

  2
  6
 16. Rp zegt:

  Iedereen vindt het nu ineens erg dat Jan zo hard en gemeen is. Zo is hij altijd alleen dan zijn de personen waar hij het over heeft er niet bij. Nu ze er zelf bij zit kan het ineens niet.

  3
  1
 17. Jan Roos de bolle glasbakbig zegt:

  Stelletje haters.
  Gewoon je bek houden en doneren !!!
  Alleen ik mag afzeiken, dus houdt je koppen dicht.

  3
  1
 18. Rogier zegt:

  Ik doneer geen cent meer Jan rijdt een Range Rover en Dennis een Porsche en golf 8 van onze centen en wat voor content krijgen we ervoor terug een transsexuele junkie met een shisha pen in haar anus Dennis loopt trouwens in de nieuwste RL polo van €170 rara allemaal door ons betaald

  5
  0
 19. Bart zegt:

  Zoals door velen al aangehaald was dit beneden alle peil. Er was simpelweg geen enkele inhoud. Een wat dommige vrouw werd belachelijk gemaakt. Maar waarom? Dat mens weet niet beter en zit daar bovendien omdat jullie haar uitnodigen. Als je geen andere content hebt, of niets kunt verzinnen, stop dan een paar weken. Dan heb je nog kans dat je een paar donateurs overhoudt die vergeten op te zeggen. Heb hier met zulke kromme tenen naar gekeken dat ik me schaam dat ik jullie financieel steun.

  0
  0
 20. Saai zegt:

  RODDELPRAAT BEGINT WAT SAAI TE WORDEN!! Normaal wachten ik, en kon ik niet wachten tot de nieuwe uitzending… maar nu 2 x al halverwege uit gedrukt….. ook de app de berichten, echt slappe hap

  1
  0

Reacties zijn gesloten.