Bitchfight! Juultje T. tegen Lies Z.

Lies Juultje

Kijk nou eens twee prachtige vrouwen vechten om die lelijke natnek van een Don de Jong. Als dat ettertje geen vlogger was geweest en de vakken stond te vullen bij de Vomar hadden deze dames niet eens aan hem gevraagd waar de opklopmelk staat. Ze hadden hun prachtige neusjes voor dat kind opgehaald. En nu vechten ze erom. Wat een wereld.

Het lekkerste wijf, Lies Zhara, is door de Don op een zijspoor geknald nadat hij iets met Juultje kreeg. Niks heeft ie meer van zich laten horen. Terwijl de kenners (Ome Jan) altijd aanraadt om een reservebankje te houden voor je weet maar nooit. Enfin, Lies is er beduusd van. En dat is begrijpelijk, want als je zo’n lijf hebt met zulke mokers verwacht je toch minstens een berichtje terug.

Maar wat blijkt nou, Juultje de nieuwe vlam van Don, schijnt een enorme veeleisende, jaloerse chick te zijn. Volgens een niet te nader vlogger, die een tijdje geleden bij ons te gast was en die een tijdje met Tielemans heeft gespeeld (Gio) is het een enorm kreng. Als Lies Zhara eenzaam is en even het niet meer weet mag ze altijd onze Jan DM’en. Want hij heeft een heel hoog troostend vermogen, zegt ie zelf.

https://www.instagram.com/p/CVfkPaQgfTU/?utm_medium=copy_link

36 reacties op “Bitchfight! Juultje T. tegen Lies Z.

 1. Johannes Hendrikus Roos zegt:

  Don heeft al een berichtje gestuurd. Maar als je een nieuw berichtje stuurt komt deze onderaan in de chat. En wat is dan het probleem? Juist, dikke jopen.

  12
  1
 2. Don Hartpatient zegt:

  Nou zo open over Don de Jong is deze Lies anders ook niet.
  Waarom pap je anders aan met een hart patiënt met een kop alsof hij 20 jaar in het meer bij Pripyat heeft gelegen? Nou simpel roem en poen. Als Don de Jong stratenmaker was geweest. Liep ze 20 straten om!

  21
  0
 3. Realist zegt:

  Don de Jong kan zijn eigen pielemans nog niet eens vinden, dus wat moeten deze dames met hem?? owjah hij heeft geld……

  5
  0
 4. Prins-Donzeplons zegt:

  Het zijn natuurlijk twee dames die even een klein fame-opstapje nodig hadden. Kolere wat heeft die Don een geluk heh.

  3
  0
  • Kritische kijker zegt:

   Vreemd, dat wij dit allemaal haarfijn doorhebben, maar die vloggers niet. Ik zit me daar zó over de verbazen steeds…

   3
   0
   • Enzovoorts zegt:

    Myron die hele dag enzo als n loopshondje 8terna loopt.altijd met hem eens is…na loopt te praten…..enzo was wel verliefd bij dee.kijkcijfer kanon was hij toen
    Je ziet t toch n beetje afnemen onder 400 gemiddeld. Myron met dr irritante stem en lachje: ja ik weet heb n leuke stem….hoor mij klinkt er doorheen. Wat ik zie is een mooie zakelijke overeenkomst. Enzo neem gewoon lekker chickie waar je wel warm v wordt

    0
    2
   • Kritische kijker zegt:

    Oh oké, ja ik zie haar b.v. vaak met die kinderen van Dutch Performante en dat ziet er zo lief en down to earth uit.

    0
    0
   • Goldigger zegt:

    Nou dat hebben ze denk ik heel goed door maar intresseerd ze niet.neuken is neuken. Ook mannen laten zich gebruiken : hun denken zo kijk mij goed gaan en wat ik allemaal kan kopen met me geld….auto’s de mooiste vrouwen …..lekker gedaan pik denken ze dan

    0
    2
   • Kritische kijker zegt:

    Ja oké, maar wordt je daar ook echt gelukkig van? Zeker ook die stress met vloggen. Dan heb je toch een vrouw nodig die echt van je houd, die je steunt door dik en dun?

    0
    2

Reacties zijn gesloten.