Bitched Maasland is vals wijf

Wat doen veel vrouwen om mannen terug te pakken? Nou, altijd hetzelfde. En het is dodelijk vermoeiend. Het begint altijd met de lengte van het mannelijk geslacht. Gaan ze roepen dat je klein geschapen bent. Zo triest. Alsof een man tegen een vrouw zegt dat ze een lubberend broodje Dönner in haar slip heeft dat de luft van een groene bak heeft. Nee, dat doen wij heren niet. Wij houden het netjes. Vrouwen niet.

En als je dan zegt of toont dat je eenogige broekplaing helemaal niet klein is, (Ome Jan legt hem dan altijd zachtjes in de hand van de vrouw die roept dat hij een kleintje heeft) begint het geleuter dat je slecht in bed bent. Zelf als een dode zeester met een verveeld gezicht en neppe kreuntjes de sfeer in de slaapkamer bederven, maar de man presteerde niet goed. Het is vals en naar. Wat doet Bitched? Die zegt dat Dreetje Hazes niet goed in bed was. Lekker chique. Maar laten we eerlijk zijn. Als jij in die kille ogen ligt te kijken, terwijl je als een stoomloc bezig bent, vergaat je ook wel de lust.

28 reacties op “Bitched Maasland is vals wijf

 1. Bridget Maasland zegt:

  Bridget Maasland is zo ontiegelijk onzeker. Dat ze rare streken begint te krijgen. Lekker handig om je ex onder de bus te flikkeren. Sjonnie zit naast je, is ook een ex, maar daar horen we niets over. Selectieve verontwaardiging? Als ze zelf bijna obsessief opzoek is naar een veel jongere vent. Weet je nu een ding zeker, heel jong mannelijk Nederland weet nu dat oma Bridget officieel exit is.

  16
  4
 2. Jan van Lauwersoog zegt:

  En de bron is HLF8 van die snevende cokesnuiver/vrouwenmepper/verwend zoontje van..
  Kom op zeg.
  Het ligt toch voor de hand dat Hazes na een kratje Heinekens niet meer zoveel voor elkaar krijgt?
  Dat zal bij Johnnyboy niet anders zijn al lost hij dat creatief op met wat Escobar op het spiegeltje.

  17
  2
  • André zegt:

   Is niet waar.
   Dat heb je net zelf verzonnen.
   En wat is flessenhoklucht?
   Werk jij in een supermarktmagazijn?
   Gefrustreerd omdat je carrière hier ophoudt?

   8
   3
 3. Samson zegt:

  Wat walgelijk dit. Wat een domme vragen waarom zou je die uberhaupt stellen. En ze mag alleen maar ja en nee zeggen en vooruit kijken maar zelfs dat lukt haar niet. Nee ze moet weer heel veel aandacht erbij trekken. Wat een schande. Waar heb ik naar gekeken ?

  3
  0
 4. Johnnie de Vrouwenmepper zegt:

  Niks van dat alles is bewezen totdat de rechter uitspraak heeft gedaan.
  Bovendien vroeg ze erom. En we hadden veel gezopen en gesnoven. En ze liep vreselijk te zeiken. Dus dan kan het makkelijk snel uit de hand escaleren

  8
  0
  • Marjan zegt:

   Het beste zou zijn als de echte Dennis Schouten bij Roddelpraat vervangen wordt door iemand met een beetje meer uitstraling en zonder boerenaccent.
   Het zou de populariteit ten goede komen!

   0
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.