Bilal wil een baby

In een tenenkrommend interview met een of ander grietje vertelt de rapper/piemelvrager dat hij vader wil worden misschien niet dit jaar dan volgend jaar. Ik moet Bilal dan wel informeren dat dit jaar nog 1,5 maand duurt, dus mocht zijn meisje nog niet zwanger zijn dat het vrij onmogelijk wordt. Maar verder hartstikke leuk.

Ook zegt ie dat er een documentaire komt, een tour komt, een nieuwe plaat komt en dat ie bij Top Notch weg wil. En de interviewster van Mtv vindt het allemaal fantastisch.

20 reacties op “Bilal wil een baby

  • Gasklep zegt:

   Hij beweegt en gedraagt zich als een rechtgeaarde ho-mo-su-e-le marrekaan met zijn spastische geaffecteerde beweginkjes.

   Het zou me niet verbazen als dit weer een ander adhd-rtje is uit Rifapië die voor de buitenwereld met een meisje gaat maar savonds door het frikandellenbos van ome Jan spankert op zoek naar een rukwindje of een anale versnapering.

   29
   0
   • Danny Toorop zegt:

    Rifapië of Rifapistan?

    In elk geval de hoofdstad waar deze kansenkind vandaan komt is Darmstadt. Ik denk dat hij goed scoort bij de schwule Männer, wat een eng en verwijfd kind zit daar.

    Is ie nog op tijd voor een hormonenkuurtje?
    Ik vraag dat aan Alice Olsthoorn, hij heeft het meeste ervaring met het wannabe en het lookalike die mislukte

    10
    0
   • Debunker zegt:

    Jij hebt echt wel een fantasie geen idee wat je allemaal in je privé doet 🤣 waarschijnlijk zou jij hem wel willen doen maar true hij is een pedo

    0
    0
 1. DikkePapzak zegt:

  Een baby? En met 12 jaar mee “spelen”? Dat zo’n viespeuk zo veel kansen krijgt op een carrière is godsgeklaagt….hier zakt mijn dikke pens van tot de grond…ongeloveloos..

  8
  1
 2. Janus van de Kant zegt:

  Hij is nu bezig met zijn basisopleiding LTS pijpfitter en vindt het best wel pittig?

  Toch jammer, voor een zoon van een tandarts en een vaatchirurg. Wie had dat nou gedacht?

  7
  1
 3. Tigerssss zegt:

  Wil hij zijn IG-sensatie herhalen? Idioot is het ook. Deze man is typerend voor alle ”gangster” rappers anno 21. Allemaal mislukte straatjochies, die 9/10 keer ook gewoon niets kunnen, zie hier Bilal

  1
  1
 4. Bureau Jeugdzorg zegt:

  Bij Famke Louise waren we blij dat we al een dosier op konden maken tijdens de zwangerschap. Nu kunnen we al een dosier opbouwen voor de bevruchting. Vraag/advies voor Bilal: Kunnen jullie geen spermadonor kiezen, dan worden je piemelvraag genen in ieder geval niet verder verspreid.

  3
  0
 5. Bilal Wahibibibibi zegt:

  Dit lijkt mij helemaal geen goed idee.
  Kan deze Bilal Wahibibibibi niet beter naar zijn eigen land?
  In Marokko zijn ze niet vies van wat pedozooi.
  Met als bonus je eigen kinderen nemen.
  Gaat dat even niet dan is de geit van de buren aan de beurt.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.