Bilal Wahib wil dat juice channels verboden worden

Ja, zo kan het natuurlijk ook. De boodschappers moeten maar weer eens onthoofd worden. En dat uit de mond van een man die een 12-jarige zijn geslacht laat tonen voor geld (dat ie achteraf niet betaalde) en tienduizenden mensen liet meekijken. Bij een podcast van Ruud de Wild zegt Wahib dat het tijd wordt dat juice channels worden verboden.

De Wild vindt dat juice channels te veel ruimte krijgen om hun werk te doen. De vrijheid van meningsuiting moet worden ingebonden volgens de overjarige DJ: “Dus eigenlijk zou er een wet moeten komen wat wel en niet mag.”

“Precies dat! Dat zou ik doen. Al die juicekanaaltjes, weg! We hebben een rechter, toch? Als we echt foute dingen doen, dan moet de rechter daarover beslissen”, aldus de man die van de rechter de wet mag overtreden zonder straf.

36 reacties op “Bilal Wahib wil dat juice channels verboden worden

 1. Bruine vla zegt:

  Begrijpelijk dat die dit zegt, zonder deze kanalen, kan de heer Bilal Wahib. Weer lekker ongehinderd met piemels van minderjarigen spelen. Wel grappig dat dit soort viezerikken zich altijd als slachtoffer zien. Het zijn altijd andere. Het is een varken.

  42
  1
 2. Jan de glasbakbig Roos zegt:

  Zo eerst naar de Gall en Gall. 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺bier is op
  Geld ook bijna
  Stort 5 euro
  25 mag ook
  Ik ben je dan zeer dankbaar
  Hik hik 🍺

  2
  14
  • Osamab zegt:

   Aan zijn uitlatingen in die podcast kun je afleiden dat Bilul Wahib behoorlijk verstandelijk beperkt is.
   Dit is vanwege inteelt een vrij vaak voorkomend fenomeen bij marokkanen, evenals schizophrenie trouwens.

   19
   0
 3. Pispaal zegt:

  Dat bilol zo’n enorm en misplaatst ego heeft, heeft alles te maken met het feit dat hij veel te dom is om met zijn beentjes op de grond te blijven staan nu hij over het paard is getild. Daarnaast is zijn karakter hierdoor ongetwijfeld om van te kosten, zoveel hebben we sowieso al wel gezien.

  Een toxic combinatie die ervoor zorgt dat dit straatrat-niveau mongolenbreintje zelfs pedofiel misbruik kan veroorzaken zonder daar überhaupt zelf erg in te hebben. Eigenlijk moet deze idioot dus van zichzelf worden gered. Is dit dan al met al iemand waar we morele standpunten serieus van moeten nemen? Inclusief zijn mening tegen juicekanalen? Ik denk heel erg van niet. Ik denk dat je er eerder vanuit kunt gaan dat het omgekeerde van wat Bikwal zegt en doet, daadwerkelijk het goede is.

  Maar als ik een staatsmongool als bilul was, dan had ik ook een hekel gehad aan precies die kanalen die ook in de toekomst mijn (onvermijdelijke, want te achterlijk) agressieve egogedrag gaan ontmaskeren. In dat opzicht snap ik Bilo de Pedo wel. Hij is gewoon bang.

  12
  0
 4. Samson zegt:

  Hij kan beter stil in een hoekje gaan zitten. Hij die vervolgd had moeten worden en een levenslange notitie op zijn strafblad. Niet meer reizen naar bepaalde landen. Niet meer met kinderen in de buurt werken. Nee beter houdt hij zich gedeisd en uit de publiciteit.

  4
  0
 5. Gerard Jolings zegt:

  Balil, je krijgt 10.000 euries van ome Geer als je je piemeltje laat zien! Als je je billetjes laat zien krijg je 10.000 eurietjes extra! Ome Geer wil trouwens z’n pony weer es laten grazen bij jou!
  Woooeeeehahaha

  2
  0
 6. tinus plotseling zegt:

  Die Ruud de Wil wat een lul is dat geworden zeg met die snuivende poedel aan ze zijde die iedereen hebt opgelicht met haar trash shit zelfs Peter de Vries viel haar aan.RIP. Toen Ruud ziek was heeft zei elke zender gebeld en gemaild om in het nieuws te komen ,ik kreeg dat te horen en poste me shit over hun. en toen stopte het opeens ,echt een aandacht zoeker geilt op het geld van Ruud hoor wel dat ze zuigt als een nilfiks stofzuiger dat wel weer!!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.