Bilal is back!

Nou ja, back. Hij is in ieder geval weer even te zien. In mei komt Meskina in de bioscoop, waar Wahib een rol in speelt. De film gaat naar eigen zeggen over: “Een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.” Nou, klinkt echt fantastisch. Helaas kunnen we niet.

Bilal raakt in opspraak nadat hij om de snikkel van een jongen van 12 vroeg op Instagram, waar hij voor het leven geen gebruik meer van mag maken . De een noemt het een uit de hand gelopen grap, de ander vindt het gewoon een smerige daad van een omhooggevallen straatrat. Het kostte Wahib wel een hoop goodwill.

Platenmaatschappij Top Notch verbrak de samenwerking met de rapper, hij kon de door hem gewonnen Edison popprijs vergeten, NPO Zapp en BnnVara lieten weten dat hij Teenage Boss niet meer hoefde te presenteren en RTL annuleerde een uitzending van Rooijakkers over de Vloer met Wahib.

167 reacties op “Bilal is back!

 1. Dwight Power zegt:

  Eigenlijk zou dit menselijk afval strafrechtelijk vervolgd moeten worden. Maar ja, geen blanke dus het OM knijpt graag een oogje toe.

  0
  0
 2. De Geert zegt:

  Een sprankelende moderne komedie =
  Politiek correct, uiterlijk diversiteit quota, en absoluut niet grappig

  Met pedofiel die niet wordt veroordeeld want: zielig zandmannetje

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.