Uit eerste hand

Bilal is back!

Bilal-whahib

Nou ja, back. Hij is in ieder geval weer even te zien. In mei komt Meskina in de bioscoop, waar Wahib een rol in speelt. De film gaat naar eigen zeggen over: “Een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.” Nou, klinkt echt fantastisch. Helaas kunnen we niet.

Bilal raakt in opspraak nadat hij om de snikkel van een jongen van 12 vroeg op Instagram, waar hij voor het leven geen gebruik meer van mag maken . De een noemt het een uit de hand gelopen grap, de ander vindt het gewoon een smerige daad van een omhooggevallen straatrat. Het kostte Wahib wel een hoop goodwill.

Platenmaatschappij Top Notch verbrak de samenwerking met de rapper, hij kon de door hem gewonnen Edison popprijs vergeten, NPO Zapp en BnnVara lieten weten dat hij Teenage Boss niet meer hoefde te presenteren en RTL annuleerde een uitzending van Rooijakkers over de Vloer met Wahib.

Nog geen reacties