Bibi verwijdert Vaderdagbericht voor Waylon

Nou lekker dan. Bibi plaatste een berichtje voor Vaderdag voor haar met demonen vechtende man Waylon op Insta. “Ook eikels zijn lieve vaders” staat erbij. Dan denk je dat het allemaal alweer koek en ei is daar, maar niets bleek minder waar. Ze haalde het berichtje binnen no time weg.

Terwijl ze het toch echt ook met een mention aan haar man richtte. Wat zeg ik, “dit verdien jij gewoon” was haar opening. Blijkbaar dus toch niet.

12 reacties op “Bibi verwijdert Vaderdagbericht voor Waylon

 1. Toon zegt:

  Ik wilde zeggen dat Bibi zich nu wel bij mij mag melden. Maar ze heeft een kind hè, die uitgewoonde slappe kut hoef ik niet. Fijne maandag. Met vriendelijke groet, Toon (63j)

  33
  31
 2. Min Kortspringen zegt:

  Waylon zal er bij de Voice ook wel flink op los geneukt hebben. Komen vast nog wel meer meiden naar buiten die door Waylon ge- of misbruikt zijn om zijn seksverslaving te dekken. De popcorn staat klaar, we wachten af…

  10
  1
 3. Sean zegt:

  Als je als getrouwde vent je lul niet in je broek kan houden terwijl je dat door te trouwen wel beloofd had dan ben je dus echt een slappe zak. Er zijn eigenlijk twee keuzes: of niet trouwen of meteen vanaf het begin open kaart spelen dat je ook andere wijven wilt blijven neuken. Zo’n fokking hekel aan dat stiekeme gedoe.

  22
  3
 4. Gerto zegt:

  Was Waylon ook geen coach bij “the voice ” ?? In dat geval hebben ze een leuk klaverjasclubje haha : Waylon, Marco B, Ali B, Rietbergen, Simon Keizer, die geile regisseur ( hoe heet ie ook alweer ?) en dan nog degene waar we het (nog) niet van weten of die ik vergeten ben….Misschien die kleine befkoning (stand) Roel van Velzen ?

  4
  0
 5. TiTaToverkuffar zegt:

  Dan heb je zo een spetter, en dan ga je buiten de deur lopen neuken. Ergste is nog dat die vrouwen alles maar weg lopen te relativeren met hersengymnastiek als “demonen dit dat”. Kijk wat ze zichzelf aandoen. Ondertussen is roddelpraat vrouwonvriendelijk, maar vergeet lekker wat voor voorbeeld dit soort mutsen stellen voor alle 15 jarige bakvisjes

  4
  0
 6. Fitz Gerwitz zegt:

  Waylon? Dat is toch die gast die, als hij tijdens het songfestival niet meegezongen zou hebben, dan zou je het verschil niet gemerkt hebben?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.