Entertainment

Bibi Breijman wilde Waylon niet onzeker maken: ‘Die slappe l*l’

bibi waylon onzeker

Waar Bibi Breijman in eerste instantie heel weinig vertelde over het ontrouw van haar vriend Waylon, kan ze er nu haar bek niet over houden. In haar nieuwe boek vertelt ze – opnieuw – over de situatie. Ook doet ze een boekje open over hun leven tussen de lakens.

Bibi Breijman wilde Waylon niet onzeker maken: ‘Die slappe l*l’

Bibi Breijman heeft het in haar boek uitgebreid over het s*ksloze s*ksleven dat ze leidde met Waylon. We weten natuurlijk allemaal dat Waylon hem niet stijf kreeg en dat hij daarom besloot om het even bij iemand anders te testen. ‘Hoe kon die slappe l*l nou denken dat-ie in deze tijd onopgemerkt zijn doorbloeding buiten de deur op gang kon proberen te krijgen’, schrijft ze in haar boek.

Maar er zou al jaren iets missen in hun s*ksleven. ‘Als een roze olifant in de kamer met een ontoegankelijke slurf stond er iets naast ons wanneer we het bed deelden en het anders liep dan de hartstochtelijke aanwakkering van tien minuten daarvoor beloofde.’ Je merkt dat Bibi het allemaal een stuk zweveriger en poëtischer op te schrijven dan dat deze ongemakkelijke situatie waarschijnlijk was.

Frustraties tussen de lakens

Waylon leek niet de enige te zijn die het niet helemaal eens was met het intieme deel van hun relatie. Hij kreeg hem niet omhoog en dat vond Bibi natuurlijk he-le-maal niet leuk, want dan gaat ‘ie er natuurlijk niet in. ‘Ik ben nog geen dertig, is dit dan het intieme leven dat je hebt als er meer dan genoeg vlinders aanwezig zijn om wekenlang het bed op te lichten? Hoe groter mijn verlangens, hoe ontoegankelijker de kamerolifant.’

Bibi schrijft ook over de interacties die ze hier met Waylon over had. Dan vertelde hij haar dat hij haar niet kon geven wat hij verdiende en dat zij het intieme gedeelte van hun relatie bij iemand anders moest zoeken. Bibi heeft er zeker over nagedacht. Een vrouw wil ook wat, hè. Ze heeft door haar DM gekeken, maar was ‘te kieskeurig’. Waar Bibi dus uiteindelijk met frustraties thuis zat, besloot Waylon om zijn behoeftes wél buiten de deur te bevredigen.

6 reacties

alex soze

ALLES KAN KAPOT !!!!!

Jessie Jazz

off topic: willen jullie zien hoe ik via borstvoeding mijn ziel doorgeef aan onze baby die vanuit de hemel ter aarde is gekomen?

Georgina Verbaan

Bij kreeg ie hem ook niet omhoog. Ik ben dan ook wel een rare linkse zeurkous dus helemaal raar is dat niet.

Floris Wyers

Bibi, je had de slurf van die kamerolifant gewoon moeten sabreren.

Muzikant

Ik snap waylon wel wat een lelijk kind en als muzikant kan je n*uken wat je wil en waylon is eigenlijk van de mannen liefde. Ken je me nog waylon van achter de coulissen. Hi hi
Effe wat ketanine nemen
Wordt die ster wat elastischer van

O.j.

Waylon krijgt hem alleen stijf in de gevangenis waar ik hoor